in

UG Kotež čelnicima najavilo protest zbog linije 43

Kako je i najavljeno, zbog problema sa prevozom na liniji 43, UG Kotež poslalo je obaveštenje Gradonačelniku, zameniku gradonačelnika, predsedniku opštine Palilula, Direkciji za saobraćaj i GSP.

Ovo obaveštenje vam prenosimo u celosti:

Poštovani,

Mi, građani naselja Kotež ponovo Vas obaveštavamo da naša autobuska linija br. 43 ide najneredovnije od svog postojanja.Pre nekoliko meseci mi građani smo se okupili, pisali peticiju, registrovali svako kašnjenje autobusa i javnim glasanjem se odlučili na protest (u prilogu).

Neposredno pre njegovog održavanja predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je brzom intervencijom sazvao sastanak.

Na tom sastanku, u Gradskoj skupštini prisustvovali su predstavnici grada, Direkcije za javni saobraćaj, predsednik opštine Palilula i predstavnik Udruženja gradjana Kotež. Da bi protest sprečili odlučeno je da se hitno uspostave redovni polasci na pomenutoj liniji. Tada su stručnjaci iz direkcije problem rešili skraćenjem linije 43 i povećanjem broja vozila.

Sve je funkcionisalo uspešno samo par meseci a mi građani ponovo čekamo autobus po sat vremena i idemo pešice do Zrenjaninskog puta kako bi se prevezli drugim linijama.

Sada smo mi Kotežani ponovo odlučni na protest predstojećeg vikenda.

Molimo vas da trajno rešite naš problem do četvrtka 08.08.2019.god. U suprotnom održaćemo miran protest građana Koteža ( programski zanimljiv medijima ), koji ćemo danas i prijaviti MUP-u.

U nadi da ćemo dobiti ono što plaćamo i što nam pripada

Pozdrav od Građana Koteža

Izgleda da su ovoga puta sugrađani iz Koteža odlučniji nego ikada, a prema komentarima na društvenim mrežama veliki broj sugrađana spreman je da izađe na ulicu i podrži ovaj protest.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Autobusi na linijama 95 i 96 sve neredovnije zbog radova

    Od večeras radovi na sanaciji ograde Pančevačkog mosta