in

Učestale racije po kafićima dešavaju se i u Borči

U većem broju kafića u Srbiji već nekoliko dana unazad sprovode se racije, gosti idu „pod skener“, a lokali pretresaju do najsitnijeg detalja.

Ovakve informacije stigle su iz nekoliko beogradskih naselja, ali i od sugrađana iz drugih gradova širom Srbije, da se učestalo u kafićima pojavljuje policija i pravi raciju, ali i da pripadnika MUP-a u civilu ima još više. 

Kako priča naš sagovornik iz beogradskog naselja Vidikovac, pre nekoliko noći u tri lokala, koji se nalaze jedan pored drugog, pojavili su se pripadnici Žandarmerije „naoružani do zuba“, zajedno sa policijom, te ispreturali cele objekte.

U Borči se slična „akcija“ sprovodi još češće, a kako kažu sugrađani, policajaca u civilu u lokalnim kafićima ima najviše. 

„Žandarmerija često upada u kafiće Ili se samo šetkaju okolo. U Borči je dosta kafića skoncentrisano na jednom mestu, tako da ispada da ih ima svuda“ – kaže naša sagovornica.

Veoma je neprijatno jer ostavljaju utisak da se nešto dešava o čemu običan narod nije obavešten.

Kako saznajemo, slične stvari poslednjih dana zabeleženi se u Smederevu i u Kraljevu. Svako malo neki od ugostiteljskih objekata biva pretresen, a gosti koji se u tom trenutku zateknu tu ostaju zaprepašćeni.

Foto: Ilustracija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Чекајте, да ли се стварно неко буни због рација? Па у Борчи се мање од 35% кривичних дела реши, наркоманије и криминала на све стране, а ви се буните што полиција КОНАЧНО ради свој посао? Страшно…

Sugrađani iz Borče bez vode zbog kvara

Mlada mama iz Krnjače, student godine, budući doktor nauka