Učestale racije po kafićima dešavaju se i u Borči - www.lobi-info.rs

Učestale racije po kafićima dešavaju se i u Borči

1 minut za čitanje
3

U većem broju kafića u Srbiji već nekoliko dana unazad sprovode se racije, gosti idu „pod skener“, a lokali pretresaju do najsitnijeg detalja.

Ovakve informacije stigle su iz nekoliko beogradskih naselja, ali i od sugrađana iz drugih gradova širom Srbije, da se učestalo u kafićima pojavljuje policija i pravi raciju, ali i da pripadnika MUP-a u civilu ima još više. 

Kako priča naš sagovornik iz beogradskog naselja Vidikovac, pre nekoliko noći u tri lokala, koji se nalaze jedan pored drugog, pojavili su se pripadnici Žandarmerije „naoružani do zuba“, zajedno sa policijom, te ispreturali cele objekte.

U Borči se slična „akcija“ sprovodi još češće, a kako kažu sugrađani, policajaca u civilu u lokalnim kafićima ima najviše. 

„Žandarmerija često upada u kafiće Ili se samo šetkaju okolo. U Borči je dosta kafića skoncentrisano na jednom mestu, tako da ispada da ih ima svuda“ – kaže naša sagovornica.

Veoma je neprijatno jer ostavljaju utisak da se nešto dešava o čemu običan narod nije obavešten.

Kako saznajemo, slične stvari poslednjih dana zabeleženi se u Smederevu i u Kraljevu. Svako malo neki od ugostiteljskih objekata biva pretresen, a gosti koji se u tom trenutku zateknu tu ostaju zaprepašćeni.

Foto: Ilustracija

3 Comments

  1. Чекајте, да ли се стварно неко буни због рација? Па у Борчи се мање од 35% кривичних дела реши, наркоманије и криминала на све стране, а ви се буните што полиција КОНАЧНО ради свој посао? Страшно…

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Sugrađani iz Borče bez vode zbog kvara

Sledaća priča

Mlada mama iz Krnjače, student godine, budući doktor nauka

Poslednje od Vesti