Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Učenica OŠ Stevan Sremac

Učenica OŠ Stevan Sremac priredila izložbu “Kraljevići sa Bernabeua”

u Dešavanja od
Tara – T2

Prva samostalna izložba crteža Katarine Đoković, učenice šestog razreda Osnovne škole “Stevan Sremac” u Borči otvorena je danas u prostorijama te škole i trajaće do 16. januara.
Svi koji žele da posete izložbu biće oduševljeni njenim izborom crteža jer je ona naslikala portrete fudbalera Real Madrida, tima za koji iz sveg srca navija.

Kristijano Ronaldo, Katarinin omiljen fudbaler ima počasno mesto na panoima u prostorijama škole jer je Kaća zahvaljujući njegovim majstorijama na terenu, uz tatu, deku i brata Mihajla, zavolela fudbal gledajući Svetsko prvenstvo 2010. godine. Naravno, tada je upravo navijala za špansku reprezentaciju.

Osim Ronalda, u dresovima Reala na njenim crtežima su i Kaka, Kasiljas, Kaljehon, Koentrao, Modrić, Marselo, Arbeloa, Ramos, ali i trener Žoze Murinjo.

Zanimljivo:  Novogodišnji doček u Beogradu i sankalište na Trgu Nikole Pašića

Učenica OŠ Stevan Sremac – Mnogo volim da crtam, a talenat za to sam nasledila od tate i bake. Odlučila sam da na prvoj samostalnoj izložbi koja se zove “Kraljevići sa Bernabeua” pokažem svoje portrete fudbalera. Volim Ronalda, i ne propuštam nijednu utakmicu Reala – kaže Katarina kojoj je želja da jednog dana uživo bodri Real. Dodaje da bi volela da to bude u “El klasiku”.

Zato ovim putem pozivamo sve da posete Osnovnu školu Stevan Sremac i pogledaju izložbu ove simpatične devojčice.


Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh