in

Ne zna zašto je ubio taksistu, a prolaznika je izrešetao jer je bio svedok

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Glogonjskom Ritu Miroslav Matić saslušan je. Odlučio je da se brani ćutanjem a sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu u ponedeljak je priveden Miroslav Matić (32) osumnjičen da je u četvrtak uveče ubio taksistu Ćireta Treneskog (41) i prolaznika Miroslava Čvorovića (39).

On nije izneo odbranu pošto je odlučio da se brani ćutanjem a na predlog tužilaštva, Viši sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Sumnja se da je Matić prvo iz automatske puške pucao na Treneskog a da je potom nastradao Čvorović koji se tu slučajno zatekao.

Motiv zločina koji se dogodio u Glogonjskom Ritu i dalje nije poznat.

Matić je zatim pobegao kući u Ljuboviju gde je ocu rekao šta je uradio.

Prema nezvaničnim informacijama, Matić je inspektorima rekao da ne zna zašto je ubio taksistu a da je prolaznika izrešetao jer je bio svedok.

ubica-miroslav-matic-2015-mart-01

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. I sada ce dobiti neku zatvorsku kaznu gde ce imati BESPLATNU hranu, odecu i obucu, lekarsku negu, TV, biblioteku, teretanu … A sve to ce se placati od poreza koji svi mi posteni gradjani smo obavezni da placamo pa cak i od poreza koji placaju porodice ubijenih. Koliki je to apsurd .
    Zato neka neko ko zna pokrene inicijativu za promenu kaznene politike.
    Umesto kazne zatvora uvesti kaznu DRUSTVENO KORISTAN RAD gde ce zavisno od tezine dela biti odredjena i kazna radom. I da se razumemo: ne radi se o ponizavajucim poslovima vec o poslovima koje radi ostali posten svet. Za ovakva najteza dela na primer rad u rudnicima mrkog uglja i to dvostruke smene: jedna da zarade za sebe a druga da se daje ostecenim porodicama ciji hranioci su ubijeni. Za laksa dela laksi poslovi.
    Ovakve kazne bi delovale i preventivno. Mnoge siledzije kojima je stvar prestiza da su bili u zatvoru debelo bi se zamislili ako bi znali da ce umesto teretane cistiti septicke jame ili stale i svinjce na farmama. To bi za njih bio takav blam da bi se bas zamislili pre nego sto nesto urade. Za blaza dela gde ima materijalne stete zaposlenima dozvoliti da rade svoj posao a ostalo vreme da provode u zatvoru a zaradom da se delom pokrivaju njihovi troskovi a delom nadoknadi izazvana steta.
    Naravno strucni timovi pravnika ovu inicijativu mogu detaljnije da razrade ali sama ideja je dobra

London u holu Osnovne škole Stevan Sremac u Borči - 2015

„London“ u holu OŠ „Stevan Sremac“

Ukinuta 106-ica kod Mašinjaka u Kovilovu zbog katastrofalnog puta - 2015

Ukinuta 106-ca kod Mašinjaka u Kovilovu zbog katastrofalnog puta