in

Dvostruko ubistvo u Glogonjskom Ritu: Zastao da pomogne taksisti pa ga ubili

Rano jutros tokom pretrage terena policija je nedaleko od mesta gde je sinoć ubijen taksista Ćira Treneski (41) pronašla u kanalu telo Miroslava Č. (39) koji je najverovatnije ubijen iz automatskog oružja.

Beživotno telo je tek rano jutros otkriveno pored puta dok su istražitelji pretraživali teren u potrazi za mogućim tragovima koje su ubice taksiste ostavile. Tokom sinoćnjeg uviđaja telo nije bilo moguće otkriti jer je bilo mračno a pomenuti deo puta je neosvetljen.

Prema prvim nezvaničnim saznanjima, Miroslav Č. je svirepo ubijen kada je stao da vidi šta se dešava sa automobilom zaglavljenim u blatu pored puta.

Naime, on je prišao vozilu u kome su se tada nalazile ubice i ne sluteći da se prethodno dogodio svirepi zločin, počiniocima ponudio pomoć. Nagađa se da je tom prilikom možda video oružje pa je likvidiran kako ne bi bio potencijalni svedok zločina i eventualno prepoznao ubice. Oni su potom ukrali njegovo vozilo i pobegli.

Prvo je nedaleko od puta uočeno taksi vozilo sa upaljenim migavcima a ubrzo zatim pronađeno je i telo taksiste, koje se nalazilo u kanalu desetak metara od njegovog automobila.

– Jedan kolega je video Ćiru oko 18.20 u Borči. Rekao mi je da se pozdravio s njim, posle čega je nastavio ka Glogonjskom Ritu. Nedugo potom smo čuli da je ubijen taksista a kad smo saznali o kome je reč, nismo mogli da verujemo. Odmah smo se zaputili ka mestu gde je njegovo telo pronađeno, ispričao je za „Kurir“ jedan od kolega ubijenog taksiste.

Telo muškarca izrešetanog automatskim oružjem pronađeno je pored puta na oko 150 metara od mesta gde je ubijen taksista.

U toku je policijski uviđaj i na mestu pronalaska tela nalazi se istražni sudija.

Policija veruje da su ova dva slučaja povezana ali ispituje sve okolnosti ovih svirepih ubistava na putu ka Glogonjskom Ritu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Pronađeno još jedno telo u blizini mesta ubistva taksiste

    Uhapšen osumnjičeni za ubistva u Glogonjskom Ritu