Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U udesu na Zrenjanincu jedna osoba poginula

u Hronika od

Danas oko 10.26 časova na Zrenjaninskom putu dogodila se saobraćajna nezgoda kod Malog Zbega. Na žalost, život je izgubio vozač automobila koji je u njoj učestvovao.

saobracajka zbeg

Kako se nezvanično navodi, u kombiju koji je dolazio iz pravca Padinske skele nalazio se otac sa ćerkom i njena dva sina koja imaju do dve godine starosti. U drugom vozilu marke Lada nalazio se muškarac koji je upravljao vozilom.

Naime, do nesreće je došlo kada je vozač Lade naglo skrenuo u suprotnu traku i udario kombi čeono. Zatim se odbio i preleteo 20 metara. Zaustavio se tek kod kapije dvorišta koje se nalazi pored Zrenjaninskog puta i to na krovu.

Od težina povreda vozač Lade je preminuo na licu mesta. Dok je u kombiju jedno dete završilo na komandnoj tabli ali je majka potpisala izjavu da ne želi da dete bude prebačeno u bolnicu.

saobracajka zbeg1

Porodici i prijateljima preminulog sugrađanina izjavljujemo najiskrenije saučešće.

Apelujemo i molimo sve vozače i pešake da obrate pažnju, uspore i razmišljaju kada su učesnici u saobraćaju. Sutra počinje nova školska godina i zato naročito treba pripaziti, pogotovo u samim naseljima.

Izvor: blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh