in

U susret 21. Čunga Lunga dečijem sajmu

Omiljeni dečiji junaci iz crtanih filmova počeli su da obilaze beogradske vrtiće i najavljuju novi Dečiji sajam. Mališani uživaju u mini predstavi, družeći se sa animatorima, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

21. Čunga Lunga dečiji sajam održaće se od 11. do 13. maja u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz za sve posetioce je i ovoga puta besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi roditelji, bake, deke, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce. I ove godine, za mališane su pripremljene brojne predstave, nagradne igre, kreativne radionice, predavanja,. Očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i sportske aktivnosti.

Svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i specijalne popuste za određene proizvode.

Najveća poriodična manifestacija u regionu održava se 21. put, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Čunga Lunga, Frikom, Pega, Becutan, Rauch Yippi i Pipi i Gudi.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Osnovci sa leve obale nepobedivi u oblasti ekologije

    Komarci ove godine poranili i postali kao noćna mora