in

U nesreći na Putu za Ovču teško povređen biciklista

Prema informacijama koje smo dobili od sugrađana, na Putu za Ovču, nedaleko od etno kompleksa „Ćuran“, povređen je biciklista kada je na njega naleteo automobil.

Kako nam je potvrdio Mirko Lutovac, Saradnik za medije iz Hitne pomoći, poziv im je upućen u 11.00 časova i ekipa je odmah izašla na teren. Povređeni biciklista starosti oko 56 godina prevezen je na VMA sa težim povredama okategorisanim kao „teška trauma“.

Na osnovu fotografija koje smo dobili može se zaključiti koliko je ova saobraćajna nesreća bila ozbiljna, a kako je do nje došlo utvrdiće MUP.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Kompletan Zrenjaninac je lose obelezen.Trake se ne vide.Pesacki prelazi lose oznaceni,cim malo orosi kisa nista se ne vidi.Da ne pominjemo koliko je losa rasveta.Bog neka je u pomoc ljudima koji se svaki dan probijaju kroz Zrenjaninac i izlazu zivotnoj opasnosti …

    • pameti nema, ali zato bi posle Ćurana, a pre crkve trebalo podići ogroman jarbol ili nešto slično, da se vidi ko smo i šta smo. Ali, sve u svemu, to je zato što neki vole Beograd, pa i Ovču Borču itt više od drugih

  2. Leva obala je idealan prostor za zivot na biciklu. Trebalo bi sva naselja povezati biciklistickim stazama i ljudi bi vise koristili to prevozno sredstvo a bili bi bezbedniji u saobracaju.To bi bila i turisticka prednost tog dela grada. Osim toga, dosta vise sa tim terorom automobila i vozaca, sve je stavljeno u sluzbu njihovog komfora i bezbednosti a u 99% slucajeva u svoj toj teskoj masineriji sedi samo jedan covek, kao onaj na biciklu.

Požar u Zemunu izgledao zastrašujuće čak i sa leve obale

Sedam godina od pogibije Ljubiše Stojanovića Luisa