U Krnjači goreo autobus, putnici molili da izađu - www.lobi-info.rs

U Krnjači goreo autobus, putnici molili da izađu

1 minut za čitanje
3
U aprilu goreo autobus

Gradski autobus na liniji 104 zapalio se juče oko 14 sati tokom vožnje na Zrenjaninskom putu u Krnjači.

„Japanac“ se kretao sa Crvenke u smeru ka Omladinskom stadionu i zapalio se na Zrenjaninskom putu. Autobus se toliko zapalio da je plamen buktao iz zadnjeg dela i krova.

Vozač se nije odmah zaustavio, iako smo mu mi to rekli, već je vozio takvo vozilo iz kog kulja dim do narednog stajališta, kod „Metroa“ – priča D. V., putnica iz autobusa.

Kako dodaje, u autobusu je nastala panika među putnicima, a pozadi, u delu kod motora gde je izbio požar, sedela je žena sa troje dece.

Čim je otvorio vrata, ljudi su izleteli napolje – dodaje ona.

U GSP Beograd kažu da su se zapalile instalacije u motornom prostoru. Zapalili su se kablovi zbog visoke temperature, a vozač autobusa ugasio je požar protivpožarnim aparatom koji je imao u autobusu. Šteta je minimalna, i na sreću niko nije povređen.

Autobus je odvučen u garažu – kažu u GSP.

Na teren su izašli i vatrogasci i policija.

3 Comments

    • vlada Japana je kupila nove buseve – MAN – 2003. god, i predala ih gsp-u. sve vreme su pazili da se servisi redovno rade na njima i nabavljali su delove za njih. nažalost, kilometri i vreme čine svoje, rok trajanja – 15 godina

  1. @Vesna
    Japan na zapadu? Samo nastavi da se vozis u nasim 40god. „ocuvanim“ crvenim autobusima i razmisljaj o teorijama zavere dok ti znoj lije niz ledja.

Leave a Reply

Prethodna priča

Kakva je sudbina porodica u zgradama Trudbenika u Krnjači?

Sledaća priča

Beogradski festival stripa TRAS! održava se na Paliluli

Poslednje od Vesti