in

U Krnjači Avganistanac silovao 16-godišnjeg Iranca

Manijak koji je silovao 16-godišnjaka slobodno šeta Srbijom, a u policiji kažu da će biti gotovo nemoguće da ga uhvate!

Šesnaestogodišnji Iranac prijavio je beogradskoj policiji da ga je pre nekoliko dana silovao jedan Avganistanac, star oko 25 godina, u blizini kuće u naselju Krnjača, gde su bili privremeno smešteni.

Lekarskim pregledom nesrećnom mladiću su utvrđene povrede od silovanja, a problem je što on ne zna ime manijaka, koji sada slobodno šeta Srbijom

U policiji kažu da će veoma teško identifikovati silovatelja jer nemaju precizne podatke o njemu.

– Žrtva je jedino znala da kaže da napadač ima oko 25 godina i da je sigurna da je iz Avganistana. Dečak je u prisustvu prevodioca rekao da je pre napada sa desetak migranata bio smešten u jednoj kući u Krnjači. Tamo su pravili pauzu na putu ka EU kako bi se odmorili i sačekali povoljnu priliku da nastave put – priča izvor lista iz policije.

Nesrećni mladić je rekao i da je on jedini u grupi bio iz Irana, dok su svi ostali bili Avganistanci. Oni su u početku bili prijateljski raspoloženi prema njemu.

– Ipak, jedan od tih Avganistanaca je počeo da mu se nabacuje. Iranac nije reagovao, ali nije mu ni davao povoda za svađu. Jedne večere, tokom vikenda, taj Avganistanac je sačekao tinejdžera iz Irana da se vrati iz prodavnice i napao ga je u blizini kuće. Manijak ga je udario u glavu i oborio na zemlju, a onda mu strgao pantalone i silovao ga – rekli su u policiji.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    SPEKTAKL NA TAŠU: Boba i Žile se opraštaju od „kapica“ Srbije

    BSK Borča

    BSK poručio: Pogledajte svoje dvorište. Naše je čisto!