Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

U Grge Andrijanovića ponovo strahuju od trulih grana

u Vesti od
Tara – T2

I ovog jutra su stanari VI Grge Andrijanović imali sreću, ali se sa zebnjom pitaju dokle će ih sreća pratiti. Priča koja se odigrala u januaru u potpunosti se ponavlja.

Sa trulog drveta visine koja premašuje trospratnicu, odlomio se ogroman stub i pao na ulicu. Pukom srećom niko nije povređen, iako deca tuda prolaze kada idu u školu.

Jedan automobil je izgreban, a neki sugrađani ne mogu da uzađe iz svojih dvorišta. Saobraćaj u ovom delu ulice je blokiran.

Ovako je bilo u januaru…

Godinama se stanari obraćaju raznim institucijama, ali kako tvrde, osim prebacivanja odgovornosti sa jednih na druge ustanove, ništa nije rešeno po pitanju trulog stabla koje se svakodnevno nad njima nadvija.

Zanimljivo:  Leva obala najviše pogođena divljom gradnjom i bahatim investitorima

U januaru je pao manji stub na pešačku stazu, pa je opština Palilula reagovala i radnici Zelenila su isekli određeni broj grana. Ipak, trulo stablo je ostalo.

Verovatno se čeka predizbornа kampanja pa da se reši problem uz veliku pompu ili da neko strada! – ogorčeni su sugrađani

I zaista, postavlja se pitanje: Zašto se problemi ne rešavaju odmah u potpunosti, nego se stalno ostavlja prostor za dodatne komplikacije?

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh