in

U Grge Andrijanovića ponovo strahuju od trulih grana

I ovog jutra su stanari VI Grge Andrijanović imali sreću, ali se sa zebnjom pitaju dokle će ih sreća pratiti. Priča koja se odigrala u januaru u potpunosti se ponavlja.

Sa trulog drveta visine koja premašuje trospratnicu, odlomio se ogroman stub i pao na ulicu. Pukom srećom niko nije povređen, iako deca tuda prolaze kada idu u školu.

Jedan automobil je izgreban, a neki sugrađani ne mogu da uzađe iz svojih dvorišta. Saobraćaj u ovom delu ulice je blokiran.

Ovako je bilo u januaru…

Godinama se stanari obraćaju raznim institucijama, ali kako tvrde, osim prebacivanja odgovornosti sa jednih na druge ustanove, ništa nije rešeno po pitanju trulog stabla koje se svakodnevno nad njima nadvija.

U januaru je pao manji stub na pešačku stazu, pa je opština Palilula reagovala i radnici Zelenila su isekli određeni broj grana. Ipak, trulo stablo je ostalo.

Verovatno se čeka predizbornа kampanja pa da se reši problem uz veliku pompu ili da neko strada! – ogorčeni su sugrađani

I zaista, postavlja se pitanje: Zašto se problemi ne rešavaju odmah u potpunosti, nego se stalno ostavlja prostor za dodatne komplikacije?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Srbiji samo jedan mladunac orla krstaša i on traži ime

    Deo Borče bez vode, vodovodna cev pukla tokom radova