in

U Glogonjskom kabal visi sa zgrade, u blizini si igraju deca, nadležni ne reaguju

Sugrađani iz Glogonjskog rita javili su nam se jer već danima nemaju ulično svetlo i bezuspešno pokušavaju da kontaktiraju nadležne službe kako bi problem bio rešen.

Zvali smo nadležne u petak. Pošto je predstojao vikend rekli su da će doći u ponedeljak, ali niko se nije pojavio – rekla nam je sugrađanka

Kako ova sugrađanka dodaje, u međuvremenu pokidao se kabal koji visi sa zgrade na ulicu, pa su sugrađani sa razlogom zabrinuti.

Ono što sugrađane brine je što se u blizini igraju deca, zbog čega postoji rizik da neko od mališana bude povređen ili da strada.

Za to vreme sugrađani iz Glogonjskog i dalje pokušavaju da kontaktiraju nadležne službe, ali bez uspeha.

Apelujemo na nadležne da odgovore na pozive građana i ovakve ozbiljne i rizične probleme otklone u što kraćem roku.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Zivim na Vrbovskom, naselju koje još ne može da dobaci do osnovnih civilizacijskih tekovina ali moram da kažem da iako je bilo i ima problema sa strujom nadležni iz podružnice za ovaj deo grada su se uvek javili na telefon, uvek su saslušali problem, još češće je bilo da su njihove ekipe već bile na terenu i uvek su objasnili šta i kako se dešava i kada će otkloniti kvar.Verujem da je ovde problem da se nisu obratili na telefon službe za taj deo grada. Ne znam za Glogonjski rit ali verujem da je ista služba kao za Vrbovski a to je služba u Krnjači tel. 2712381 ili 3957777

Elektronsko zakazivanje za upis u prvi razred od 28.maja

Od danas novo povećanje broja polazaka autobusa na linijama 43 i 95