in

U finalu devetog Beogradskog Autorskog Rock Festivala i Sorabi bend sa leve obale

Ove godine održava se deveti po redu Beogradski Autorski Rock Festival – BARF, a finalno veče festivala očekuje nas 15. decembra u Domu omladine.

Kako saznajemo, ove godine se na BARF prijavilo više od 50 rock bendova iz cele Srbije, a nedavno je objavljeno 10 finalista koji će nastupiti tokom finalne večeri 15. decembra u sali Amerikana Doma omladine.

Među 10 finalista našao se i jedan bend sa leve obale, a u pitanju je bend Sorabi, čiji članovi su u našem komšiluku u Krnjači i Borči.

Inače bend Sorabi redovno nastupa i u Borči, a na Beogradski Autorski Rock Festival su se prijavili sa tri nove autorske pesme.

Ulaz na festival je besplatan, a na samom ulazu u Dom omladine moći ćete da preuzmete besplatne karte kako bi glasali za svog favorita.

Dom omladine, sala Amerikana, 15. decembra od 19.30 očekuju nas najbolji autorski rock bendovi iz cele Srbije.

Na ovogodišnjem BARF-u će osim benda Sorabi nastupiti još devet bendova u finalu, kao i tri revijalna benda. A sve će se odigrati u jednoj od najboljih sala u gradu.

Finalisti festivala BARF 9 su: Vatreni Prsten (Valjevo), Glasovi iz unutrašnjosti (Novi Sad), RAMPA (Pančevo), LouD (Beograd), Nataleé (Beograd), Mokri Asfalt (Beograd), Ulje (Kruševac), Treća Smena (Kruševac), Hunting Souls (Beograd), Sorabi Bend (Beograd).

Pored bendova finalista u revijalnom delu festivala će nastupiti prošlogodišnji pobednici – Majdan, bend Rock koji je ostavio odličan utisak u prošlogodišnjem finalu, i pobednici Bunt Rok Festivala – Lagana Sreda.

 

URMUS (Udruženje Rock Muzičara Srbije) je i ove godine za pobednike festivala obezbedio vredne nagrade, a više o Beogradsko Autorskom Rock Festivalu možete saznati na njihovom sajtu OVDE.

Pozivamo sve ljubitelje rock zvuka da posete BARF, uživaju u dobroj muzici i podrže Sorabi bend.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Infostan produžio rok za popuste zbog štrajka u Poštama

    „Gradska čistoća“ ovog vikenda besplatno uklanja kabasti otpad