in

U Borči pokošene travnate površine. Danas popravka i farbanje klupa

Pokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupa
Pokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupa

JKP „Zelenilo Beograd“ već dva dana uređuje travnate površine u Borči, u ulici Ratnih vojnih invalida. Trava je pokošena, a popravka i farbanje klupa za naše najmlađe mališane, biće obavljeni danas, najavili su iz ovog preduzeća.

U naselju Borča 3, u ulici Ratnih vojnih invalida radnici JKP „Zelenilo Beograd“ radili su na košenju i grabuljanju travnatih površina.

Nadležni su za danas najavili i radove u istoimenoj ulici gde će radnici popraviti i ofarbati klupe. Takođe je najavljeno košenje trave u Hopovskoj ulici, kao i u ulici Sonje Marinković (Borča 1).

Pokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupa

Pojedina naselja na levoj obali Dunava svrstavaju se u drugu ili treću kategoriju, a košenje ovih površina predviđeno je od sedam do devet puta ove godine.

Zelenilo Beograd navodi da ove godine košenje zahteva vanredne napore zbog ranog početka vegetacije i vremenskih prilika koje karakteriše smenjivanje padavina i sunčanih intervala.

Košenje zelenih površina „Zelenilo Beograd“ ove godine je počelo 25. marta, a košenje travnatih površina koje se nalaze u stambenim naseljima, počelo je 4. aprila. Ukupna površina travnjaka u gradu o kojoj brigu vodi „Zelenilo Beograd“ prostire se na 2013,74 hektara.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mališani OŠ „Rade Drainac“

Mališani OŠ „Rade Drainac“ uživali u sportskom danu sa sestrama Moldovan

Predškolski program traje do 30. juna

Predškolski program traje do 30. juna