Pokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupa

U Borči pokošene travnate površine. Danas popravka i farbanje klupa

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

JKP „Zelenilo Beograd“ već dva dana uređuje travnate površine u Borči, u ulici Ratnih vojnih invalida. Trava je pokošena, a popravka i farbanje klupa za naše najmlađe mališane, biće obavljeni danas, najavili su iz ovog preduzeća.

U naselju Borča 3, u ulici Ratnih vojnih invalida radnici JKP „Zelenilo Beograd“ radili su na košenju i grabuljanju travnatih površina.

Nadležni su za danas najavili i radove u istoimenoj ulici gde će radnici popraviti i ofarbati klupe. Takođe je najavljeno košenje trave u Hopovskoj ulici, kao i u ulici Sonje Marinković (Borča 1).

Pokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupaPokošene travnate površine u Borči a danas popravka i farbanje klupa

Pojedina naselja na levoj obali Dunava svrstavaju se u drugu ili treću kategoriju, a košenje ovih površina predviđeno je od sedam do devet puta ove godine.

  Nazire se rešenje za osvetljenje na Pupinovom mostu

Zelenilo Beograd navodi da ove godine košenje zahteva vanredne napore zbog ranog početka vegetacije i vremenskih prilika koje karakteriše smenjivanje padavina i sunčanih intervala.

Košenje zelenih površina „Zelenilo Beograd” ove godine je počelo 25. marta, a košenje travnatih površina koje se nalaze u stambenim naseljima, počelo je 4. aprila. Ukupna površina travnjaka u gradu o kojoj brigu vodi „Zelenilo Beograd” prostire se na 2013,74 hektara.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*