in

Sve sitnice bez kojih kuća nije dom – Galerija Koledo u Borči

Svako od nas uživa u opremanju doma, u sitnicama koje izabere da bi uneo lični pečat, a mi smo u Borči pronašli mesto koje nudi odličan izbor i veoma pristupačne cene.

Koledo galerija nudi sve ono što je potrebno za opremanje kuće. Na jednom mestu po pristupačnim cenama čeka vas posuđe, tehnika i sve za dekorisanje doma.

A uz veliki izbor kupcima pružaju i prijatan ambijent i atmosferu, muziku i ljubaznost.

Rekli su nam da je njihov osnovni cilj da kvalitetne proizvode učine dostupnim svima. Stoga u galeriji Koledo prate najnovije trendove u opremanju doma, kao i nove tehnologije u kućnim aparatima.

U potpunosti su posvećeni svojim kupcima, jer možete biti sigurni u kvalitet i poreklo proizvoda, a uvek se trude i da budu najpovoljniji.

Vredne domaćice i domaćini ovde će naći posuđe svih vrsta, od emajliranog, preko metalnog, granitnog, keramičkog, zatim kristala, kao i escajg, ali i posuđe za najmlađe.

Galerija Koledo biće mesto na kome ćete pronaći i svoje male kućne aparate, usisivače, fenove, pegle, aparate za negu i druge kuhinjske uređaje.

Kada se opremite tehnikom, preostaje vam da odaberete sve one fine detalje kao što su lampe, ogledala, svećnjaci, zidni satovi ili ukrasne figure.

Posebno nam je bilo zanimljivo što možete pronaći specifične proizvode poput: čaša za martini, šejker za koktele, nargila, avan za začine, dekanter za vino, električni aparat za krofnice, električna plotna za palačinke, mirisni štapići, hvatač snova i jom mnogo toga.

Galerija Koledo nalazi se u Borči, u ulici Bratstva i jedinstva 101, preku puta stanice „Kombinatova“ autobusa na linijama 85, 95, 96 i 105L u smeru ka zadnjoj stanici.

Bili smo i oduševili se ponudom, sad je red na vas 😉

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sinoć u Krnjači ubijen maloletni migrant iz Avganistana

    U subotu procvetale udarne rupe u naselju Kotež