Sinoć u Krnjači ubijen maloletni migrant iz Avganistana

u Hronika

Još jedan migrant ubijen je sinoć u novom obračunu koji se dogodio nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači oko 22.00 časa, a svemu je prethodila tuča.

Migrant ubijen sinoć u Krnjači, sa više uboda nožem u grudi i stomak, jedan je od dvojice tinejdžera osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana prethodne noći u Karađorđevoj ulici u centru Beograda.

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je prethodno ubijen u Karađorđevoj, a policijske ekipe obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima.

Policija je prethodno objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je sinoć ubijen i dalje se tragalo.

Telo ubijenog mladića pronađeno je u šumi nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači i radi se o Avganistancu (16) koji je nekoliko puta do sada bezuspešno pokušavao da napusti Srbiju.

Prema nepotvrđenim saznanjima, Avganistanac (22) koji je ubijen u Karađorđevoj ulici bio je blizak krijumčarskim krugovima koji deluju u regionu.

Foto: M. Ilić

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH