Sinoć u Krnjači ubijen maloletni migrant iz Avganistana - www.lobi-info.rs

Sinoć u Krnjači ubijen maloletni migrant iz Avganistana

1 minut za čitanje

Još jedan migrant ubijen je sinoć u novom obračunu koji se dogodio nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači oko 22.00 časa, a svemu je prethodila tuča.

Migrant ubijen sinoć u Krnjači, sa više uboda nožem u grudi i stomak, jedan je od dvojice tinejdžera osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana prethodne noći u Karađorđevoj ulici u centru Beograda.

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je prethodno ubijen u Karađorđevoj, a policijske ekipe obavljaju uviđaj i trgaju za napadačima.

Policija je prethodno objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je sinoć ubijen i dalje se tragalo.

Telo ubijenog mladića pronađeno je u šumi nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači i radi se o Avganistancu (16) koji je nekoliko puta do sada bezuspešno pokušavao da napusti Srbiju.

Prema nepotvrđenim saznanjima, Avganistanac (22) koji je ubijen u Karađorđevoj ulici bio je blizak krijumčarskim krugovima koji deluju u regionu.

Foto: M. Ilić

Leave a Reply

Prethodna priča

Lančani sudar na Pančevačkom mostu, ali bez zastoja

Sledaća priča

Sve sitnice bez kojih kuća nije dom - Galerija Koledo u Borči

Poslednje od Hronika