U Borči dvogodišnjak pokrenuo automobil, pregazio majku i brata - www.lobi-info.rs

U Borči dvogodišnjak pokrenuo automobil, pregazio majku i brata

2 minuta za čitanje

Baš na Uskrs u Borči se desila neverovatna nesreća u kojoj je povređen dečak star dva meseca. Njegov dvogodišnji brat uspeo je da startuje automobil, koji je zatim skoro pregazio njihovu majku koja je držala dvomesečnu bebu.

Ova potpuno nezamisliva nesreća desila se u njihovom dvorištu u Borči. Otac ovih dečaka koji u tom trenutku spavao, probudio se zbog galame u dvorištu.

Čuo sam plač deteta i zapomaganje žene. Skočio sam iz kreveta i izašao u dvorište! Beba, sin od dva meseca, zacenio se od plača, bio je na zemlji, a žena je dopola bila ispod auta. Odmah sam s komšijama podigao auto i nekako smo uspeli da je izvučemo – rekao je naš tridesetogodišnji sugrađanin M.B.

Kako dodaje, dvogodišnjak se igrao u kolima koja su bila u dvorištu, a ključ je nažalost ostao u bravi. Dečak je u igri okretao ključ, uspeo da pokrene automobil koji je pošao par metara i tada pokosio majku sa bebom u naručju.

Beba joj je ispala iz ruku od udarca i pala pored kola, a ova sugrađanka završila je ispod automobila.

Majka je prošla sa lakšim povredama, ali dvomesečna bebica ima nagnječenje mozga i trenutno je u bolnici.

Odmah se videla povreda na glavi, ali verujem da će se moj sin oporaviti. Kako je moglo da bude, opet je sve dobro prošlo – rekao je uznemireni otac.

I dvogodišnji dečak koji je izazvao nesreću jako se potresao. Iako je vrlo mali, kao da je svestan šta se desilo, pa sada stalno plače.

Žao mi je i žene i bebe, ali i njega. On stvarno nije znao šta će se desiti, a što je najgore, ni ja nisam očekivao da dete od dve godine može da pokrene auto, koji inače i nije u voznom stanju – priča M. B.

Inače, ova porodica, pored bebe i dvogodišnjaka, ima još četvoro dece.

Leave a Reply

Prethodna priča

Od danas popuštanje uvedenih mera, najstariji u šetnju 3 puta nedeljno

Sledaća priča

Radno vreme marketa na levoj obali prilagođeno novim merama

Poslednje od Vesti