Tri nova parkića za decu - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Tri nova parkića za decu

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Posle duže vremena leva obala dobija tri parkića za decu i to u Borči, Krnjači i Kotežu.

Parkovi su namenjeni deci od 2 do 12 godina i koncipirani su po svim kriterijumima bezbednosti. Biće ograđeni, pokriveni specijalnom mekanom podlogom i sertifikovani od strane sertifikacionog tela.

Lokacije za parkove birane su na osnovu nekoliko kriterijuma, od kojih su najvažniji potencijalni broj korisnika, dostupnost korisnicima, kao i čisti imovinsko-pravni odnosi lokacije.

Lokacije novih parkića su:
Kotež – kod OŠ „Vasa Pelagić“, između škole i vrtića,
Krnjača – u dvorištu OŠ „Zaga Malivuk” i
Borča – u velikom parku kod OŠ „Rade Drainac”.

Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Građani će odlučiti kako će parkovi izgledati izborom jednog od dva predloga za svaku lokaciju. Za odabrani predlog biće napravljen projekat po kojem će se park graditi.

  Ovča bez vode. Borča bez struje
Povezane teme:

3 komentara

  1. У Котежу, на овој локацији, раније су постављене ове справе …и чему сада прича о томе,осим ако није закаснела првоаприлска шала?
    Мало да се општински трошковник покрије…

    • Tacno, tu su postavljene sprave za vezbanje…

      Bolje da naprave taj parkic na povrsini u ulici Augusta Senoa preko puta brojeva 4,6 i 8. Tu je i bio parkic, ali je potpuno zapusten, ostale su samo 2 ljuljaske, klackalice vise nema, ni penjalice a ima dosta dece u okolini..Tu bi bilo idealno mesto.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh