Tri nova parkića za decu - www.lobi-info.rs

Tri nova parkića za decu

1 minut za čitanje
3
Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Posle duže vremena leva obala dobija tri parkića za decu i to u Borči, Krnjači i Kotežu.

Parkovi su namenjeni deci od 2 do 12 godina i koncipirani su po svim kriterijumima bezbednosti. Biće ograđeni, pokriveni specijalnom mekanom podlogom i sertifikovani od strane sertifikacionog tela.

Lokacije za parkove birane su na osnovu nekoliko kriterijuma, od kojih su najvažniji potencijalni broj korisnika, dostupnost korisnicima, kao i čisti imovinsko-pravni odnosi lokacije.

Lokacije novih parkića su:
Kotež – kod OŠ „Vasa Pelagić“, između škole i vrtića,
Krnjača – u dvorištu OŠ „Zaga Malivuk“ i
Borča – u velikom parku kod OŠ „Rade Drainac“.

Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015 Tri nova parkića za decu u Borči, Krnjači i Kotežu - 2015

Građani će odlučiti kako će parkovi izgledati izborom jednog od dva predloga za svaku lokaciju. Za odabrani predlog biće napravljen projekat po kojem će se park graditi.

3 Comments

  1. У Котежу, на овој локацији, раније су постављене ове справе …и чему сада прича о томе,осим ако није закаснела првоаприлска шала?
    Мало да се општински трошковник покрије…

    • Tacno, tu su postavljene sprave za vezbanje…

      Bolje da naprave taj parkic na povrsini u ulici Augusta Senoa preko puta brojeva 4,6 i 8. Tu je i bio parkic, ali je potpuno zapusten, ostale su samo 2 ljuljaske, klackalice vise nema, ni penjalice a ima dosta dece u okolini..Tu bi bilo idealno mesto.

Leave a Reply

Od četvrtka Noćna potera u bioskopskim salama - 16-04-2015
Prethodna priča

Od četvrtka „Noćna potera" u bioskopskim salama

U privatnim vrtićima još 1.800 slobodnih mesta - 2015
Sledaća priča

U privatnim vrtićima još 1.800 slobodnih mesta

Poslednje od Vesti