in

TOTALNI HAOS: Kilometarske kolone, satima do i preko Pančevca

TOTALNI HAOS: Kilometarske kolone, satima preko do Pančevca - 28-11-2014
TOTALNI HAOS: Kilometarske kolone, satima preko do Pančevca - 28-11-2014

Danas u popodnevnom špicu nastao je totalni haos u saobraćaju i kolaps na Pančevačkom mostu je izazvao sudar kamiona i automobila.

Oko 16.30 časova došlo je do sudara na Pančevačkom mostu u smeru ka naseljima leve obale između kamiona i autobila u desno traci koja je više od sat vremena bila blokirana.

Na lice mesta je izašla policijska patrola ali ni to nije pomoglo. Kilometarske kolone su se proširili ne ceo grad.  U blokadi su bile sve glave i sporedne saobraćajnice koje vode na Pančevački most.

U Bulevaru despota Stefana kolona je bila do Trga Republike, u Višnjičkoj do Višnjičke banje, u Mije Kovačevića do Vukovog spomenika itd.

Mnogi sugrađani su odlučili da prepešače most jer nisu mogli da u čekaju ne znajući šta se dešava i zbog čega uopšte čekaju.

Iako obe trake preko Pančevačkog mosta trenutno funkcionišu i dalje su velike gužve jer zbog semafora na Zrenjaninskom putu koji danima prave gužvu prosto je nemoguće proći brzo.

TOTALNI HAOS: Kilometarske kolone, satima preko do Pančevca - 28-11-2014

Pozivamo se nadležne službe da se posvete problemu zvanom Pančevački most i Zrenjaninski put jer novi most preko Dunava nažalost neće sam od sebe rešiti sve probleme.

Mi smo nezvanično na našoj Facebook stranici objavili da je zbog kamiona zastoj na Pančevačkom mostu i da je velika gužva na istom, što ste mogli pratiti na uživo kamerama.

Samo ko je imao „ludu“ sreću uspeo je da izbegne današnju gužvu na Pančevačkom mostu, kao i stres i nervozu, pa će sigurno živeti duže od onih koji to nisu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Usporeno preko Pančevačkog mosta zbog pokvarenog kamiona

    Busko udomljen - LOBI

    Busko je srećno udomljen!