Tokom vikenda dve saobraćajne nesreće na levoj obali - www.lobi-info.rs

Tokom vikenda dve saobraćajne nesreće na levoj obali

1 minut za čitanje
Dve saobraćajne nesreće tokom vikenda na levoj obali Beograda - 21.10.2013
Dve saobraćajne nesreće tokom vikenda na levoj obali Beograda - 21.10.2013

Skoro i da nema dana bez saobraćajne nesreće u nekom od naselja na levoj obali Beograda. Ako kojim slučajem i ne bude, onda je tu uvek famozni i „bezbedni“ Zrenjaninsku put. Ovog vikenda dogodile su se dve nezgode ali srećom nije bilo teže povređenih.

Prva saobraćajna nesreća se upravo dogodila na Zrenjaninskom putu u subotu 19. oktobra jedan sat posle ponoći. Povređen je muškarac star oko 30 godina, koji je zadobio kontuziju levog kolena.

Druga saobraćajna nezgoda se dogodina kod skretanja od Glogonjskog rita prema Jabučkom ritu u nedelju 20. oktobra u popodnevnim časovim. Tom prilikom je povređen muškarac star oko 34 godine, koje je zadobio povredu glave i oguljotinu levog kolena.

Oba vozača su zbrinuta na licu mesta od strane Hitne pomoći i transportovani su u Urgentni centar.

Iako je broj udesa od početka primene Novog zakona o saobraćaju smanjen. Ove godine je na putevima Srbije zabeležen porast od 10% više saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodom u odnosu na isti period prošle godine.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise jer je „statistika okrutno pokazala“ da gotovo nema dana bez mrtvih na putevima Srbije.

Leave a Reply

Požar u Krnjači, jedna osoba povređena
Prethodna priča

Jedna osoba povređena u požaru u Krnjači

Istina novog mosta Borča - Zemun - 22.10.2013.
Sledaća priča

Istina novog mosta Borča - Zemun

Poslednje od Vesti