Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Dve saobraćajne nesreće tokom vikenda na levoj obali Beograda - 21.10.2013

Tokom vikenda dve saobraćajne nesreće na levoj obali

u Vesti od
Tara – T2

Skoro i da nema dana bez saobraćajne nesreće u nekom od naselja na levoj obali Beograda. Ako kojim slučajem i ne bude, onda je tu uvek famozni i „bezbedni“ Zrenjaninsku put. Ovog vikenda dogodile su se dve nezgode ali srećom nije bilo teže povređenih.

Prva saobraćajna nesreća se upravo dogodila na Zrenjaninskom putu u subotu 19. oktobra jedan sat posle ponoći. Povređen je muškarac star oko 30 godina, koji je zadobio kontuziju levog kolena.

Druga saobraćajna nezgoda se dogodina kod skretanja od Glogonjskog rita prema Jabučkom ritu u nedelju 20. oktobra u popodnevnim časovim. Tom prilikom je povređen muškarac star oko 34 godine, koje je zadobio povredu glave i oguljotinu levog kolena.

Zanimljivo:  Gužva na Pančevcu zbog sudara, dve osobe povređene

Oba vozača su zbrinuta na licu mesta od strane Hitne pomoći i transportovani su u Urgentni centar.

Iako je broj udesa od početka primene Novog zakona o saobraćaju smanjen. Ove godine je na putevima Srbije zabeležen porast od 10% više saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodom u odnosu na isti period prošle godine.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise jer je „statistika okrutno pokazala“ da gotovo nema dana bez mrtvih na putevima Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh