Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Sumnjiva tehnička ispravnost gradskih autobusa - 03.04.2014.

Sumnjiva tehnička ispravnost gradskih autobusa

u Vesti od
Tara – T2

Saobraćajni sindikat GSP-a upozorava nadležne da sve teže mogu ispuniti red vožnje jer GSP „Beograd“ nema dovoljno „solo autobusa“. Nema ni dovoljno vremena za pregled i održavanje vozila i za pregled njihove tehničke ispravnosti.

Sindikat GSP-a izdao je saopštenje u kojem upozorava da je stanje u dotičnom preduzeću sve kritičnije te stoga ne mogu da ispune red vožnje a naglašavaju i da nemaju vremena za proveru tehničke ispravnosti vozila.

Privatnici uglavnom rade u dve smene – od 6 do 21 h, za razliku od velikog dela vozila GSP ‘Beograd’, koji iz garaža kreće u 3 h a vraća se tek u 1 h zbog čega nema dovoljno vremena za pregled njihove tehničke ispravnosti“, navodi se u saoopštenju.

  • Sindikat je naveo da GSP „Beograd“ nema dovoljno „solo-autobusa” od kojih je veći deo proizveden još 2003. godine te se više kvare, prenosi „Agencija Beta”.
Zanimljivo:  Od juče važi novi red vožnje linija 1 i 2 BG voza

Građani svedoci lošeg gradskog prevoza

Da nešto škripi u GSP-u svedoci su i građani leve obale Dunava, koje prevoze neadekvatni autobusi gde su promaja, prokišnjavanje i svakodnevno odstupanje od reda vožnje uobičajna slika.

Sumnjiva tehnička ispravnost gradskih autobusa

Nadležni kažu da loša tehnička karakteristika saobraćajnica na levoj obali Dunava zahteva stare autobuse. Da li je problem opravdan „lošom tehničkom karakteristikom” ili samo predstavlja paravan laži i dokaza da su ljudi leve obale građani drugog reda!?

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh