in

Sumnja se da je kandilo izazvalo tragičan požar u Krnjači

Starica S. M. izgorela je do neprepoznatljivosti u svom domu u Krnjači dok je sedela u fotelji i gledala TV. Komšije sumnjaju da se zapalilo kandilo, jer ga je nesrećna žena često palila.

Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 16.00 časova, u ulici Zage Malivuk u Krnjači. Požar je izbio u kući u kojoj je živela sa svojim sinom, ali je u trenutku nesreće bila sama, a sin je bio odsutan.

Kada su došli vatrogasci, ceo stan je bio u plamenu, a nju su pronašli u sedećem položaju ispred televizora! Sumnja se da je zaspala, pa se ošamutila i ugušila od dima. Plamen je posle toga zahvatio celu kuću. Pretpostavlja se da je uzrok požara kandilo.

Ona je celog života bila posvećena crkvi – navodi jedna od komšinica.

Prema rečima komšija, sin je u trenutku nesreće bio u komšiluku. Kada je osetio dim otrčao je do svoje kuće, a zatim je u panici odjurio kod komšija i vikao: „Zovite vatrogasce!“ 

Komšije imaju samo reči hvale

Njen suprug je preminuo pre četiri godine. Iako je bila stara, bila je veoma pokretljiva i družila se sa komšilukom. Kažu da je bila predivna žena i domaćica. Samo dan pre tragedije sa komšijama je pila kafu.

Uzroci tragedije još nisu zvanično potvrđeni.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stiže nam Pesnički sabor u slavu Svete Petke u Ovči

Stigao je i „Park užasa“, najbolji ovogodišnji horor