in

Sugrađanka godinama čeka da joj bahati investitor završi stan u Borči, koji je platila

Iz godine u godinu svedoci smo toga kako na levoj obali niče sve veći broj velikih stambenih objekata, zgrada koje podižu investitori, pa su nekretnine u ovom delu grada postale zanimljive onima koji imaju manji budžet.

Zbog hira jednog od investitora iz Borče, Mira Todorović već pet godina ne uspeva da se useli u stan u Ličkoj ulici na broju 12a u Borči, iako je stan platila po dogovorenoj ceni,

Ona već godinama čeka da se stambena jedinica u prizemlju novoizgrađene zgrade završi, a povrh svega trpi i to što je kabl za struju provučen kroz njen stan. Na sve ove nevolje, građevinar Nenad Đurović kaže jedno – mogu da rešim, ali neću!

Kako je ispričala Mira Todorović, u završen stan trebalo je da se useli još 1. septembra 2015. godine. Od tada, sudila se sa investitorom Đurovićem i dobila presudu.

Ipak, proces je vraćen na početak jer zbog promene adrese stanovanja investitor nije dobijao poziv, pa se nije ni pojavljivao na ročištima. Za sve to vreme, njeni zidovi još su goli.

Molila sam ga da mi završi stan, ali on odugovlači. Ne mogu da verujem da me je ovako izigrao. Nemam novca sama da ga završim, kao druge komšije koje su se uselile. Povrh svega, kroz moj stan je razvučen električni kabl od ulaznih vrata i proteže se kroz dnevnu sobu. U strahu sam, može svašta da se dogodi i ja ću ispasti kriva – jada se Mira.

Prema rečima naše sagovornice, kabl pod naponom je razvučen dok još nije imala ključ od stana, letos. Ipak, posle mnogo molbi, baš kad i novinarska ekipa, na njena vrata došli su i električar, i investitor Nenad Đurović.

Kako joj je rekao, elektroinstalaciju će da skine, ali stan neće završiti. Đurović tvrdi da on zapravo ima sukob sa širom porodicom naše sagovornice:

Oni žive na posedu na kojem godinama želim da gradim kompleks od 5.000 kvadrata. Budući da neće da napuste lokaciju, trpim štetu od oko dva miliona evra. Mogu da rešim problem Todorovićeve, ali neću dok njena rodbina ne pristane na dogovor!

Prema rečima investitora Nenada Đurovića, električna instalacija koja je provučena kroz stan Mire Todorović u prizemlju, trebalo je da bude privremeno rešenje, dok se ne prikači na trafostanicu.

Investitor tvrdi i da je električar nekoliko puta dolazio na Mirina vrata kako bi ga skinuo, ali, ona ga, navodno, nije puštala u stan. Sa druge strane, Todorovićeva to negira.

Izvor: Novosti

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U Ovči zagađenje vazduha prekoračilo dozvoljene vrednosti čak 26 dana tokom januara

Sudar putničkog i teretnog vozila na Pupinovom mostu