in

Sugrađani u Kotežu noćas ponovo na meti nepoznatih serijskih piromana (VIDEO)

Sugrađani iz Koteža noćas su ponovo bili na meti nepoznatih lica koja već noćima podmeću požare u zgradama u ovom naselju. I noćas su, kao i oko prvog maja, u zgrade bacane zapaljene krpe.

Kako saznajemo na meti je noćas bila zgrada u Postojinskoj ulici u Kotežu. Prethodnih puta na meti je bilo oko desetak zgrada u ovom naselju.

Zapaljena krpa ubačena je i u podrum gde se nalazilo 60 džakova peleta koji se zapalio. Zgradu je zbog toga zahvatila ogromna količina dima. 

Očigledno je ponovo izbegnuta mnogo veća tragedija zahvaljujuči reakciji Vatrogasne službe. Kao i prethodnih puta na mesto događaja izašla je i Policija.

U ovoj zgradi inače žive i dve bake koje imaju po devedeset godina. Time se pokazuje da su na meti čak i najnemoćniji među sugrađanima i da se ova vrsta terora nastavlja.

Na sreću svi sugrađani iz ove i okolnih zgrada su dobro, ali niko od njih nije zaslužio ovakvo buđenje u strahu, noćas oko 02.00 časa ujutru.

Napominjemo, već se dogodilo desetak ovakvih podmetanja požara u naselju Kotež i policija još uvek traga za piromanima. Više o prethodnim požarima pogledajte OVDE.

Prema poslednjih informacijama, koje je objavio UG Kotež, policija je identifikovala vozilo koje je prethodnih puta korišćeno, ali za sada više detalja nema.

Policijske patrole su pojačane, a UG Kotež prethodno je apelovalo na sugrađane da prijave sve što im se učini sumnjivo.

Foto i video: sugrađani

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Šta nas očekuje u prevozu od petka ?

Red vožnje gradskog prevoza na levoj obali koji važi od sutra – linija 43