in

Sugrađani leve obale okupljaju se danas da pomognu malom Dušanu

Danas u 11.00 časova, naši sugrađani sa leve obale, okupljaju se u humanom podvigu da prikupe pomoć za malog Dušana!

Ovo okupljanje desiće se danas ispred osnovne škole „Rade Drainac“ u Borči, ispred glavnog školskog ulaza. A sugrađani apeluju na humanost kako bi se prikupila sredstva za ovog malog borca.

Svaki dinar je bitan! Svako ko je u mogućnosti neka dođe i da bilo kakav prilog – kaže jedna od sugrađanki koja je ovu informaciju podelila na društvenim mrežama

Priča o malom Dušanu Todoroviću (4) dirnula je celu Srbiju, jer bije najtežu bitku koja postoji – s vremenom! Život mu zavisi od brzine ljudi da mu pomognu da ode na lečenje podmuklog raka nadbubrežne žlezde – neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio i koji mu polako oduzima detinjstvo i život.

Sugrađani koji ne mogu zbog obaveza da učestvuju na okupljanju mogu pomoć za Dušana pružiti i putem direktnih uplata, jer novac od sms servisa koji je za njega kreiran neće biti odmah dostupan. 

  • Dinarski račun 205-999-98
  • Devizni račun 0070800039876

Pomoć je najbolje slati DIREKTNIM UPLATAMA jer novac od SMS servisa postaje dostupan tek nakon mesec dana. Dušan nema toliko vremena!

Ponosni smo na sugrađane koji se trude da humanost ovim putem prenesu i na druge i da probude svest o hitnosti da se pomogne malenom Dušanu!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    I zvanično je potvrđeno da je PKB prodat Al Dahri!

    Istraživali smo čime se bavi Al Dahra koja je kupila PKB