Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Odran pas u Borči

STRAŠNO! Odran pas bačen pored kontejnera u Borči / Uznemirujuće fotografije

u Hronika od
Tara – T2

Tokom redovne šetnje sa svojim psima, sinoć oko ponoći, naši sugrađani Jasmina Golubović i Vladan Ilić su pronašli leš odranog pasa iza kontejnera u Ulici Mihaila Šoholova 11 u Borči.

Naši sugrađani su obavestili komunalnu i redovnu policiju o celom slučaju, kao i sve medijske kuće.

“Prvo sam videla glavu, pa sam pomislila da je to nešto iz obližnje mesare, ali sam onda primetila očnjake, a zatim i celo telo, pa i rep i shvatila da je u pitanju pas. Jedino u ovom užasnom prizoru sam uspela da primetim da mu je jedna noga slomljena”, rekla je Jasmina Golubović.

Međutim do ovog trenutka niko nije izašao na mesto na kojem se nalazi leš odranog psa.

Zanimljivo:  Muškarac iz Borče uhapšen sa skoro dve tone duvana

Po Zakonu o dobrobiti životinja policija je obavezba da leš psa prosledi Zoohigijeni koja je obavezna da uradi obdukciju i utvrdi pod koji okolnostima i na koji način je nesrećna životinja ubijena i odrana.

Nevladina organizacija Evropska inicijativa 17 objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju brutalno ubijenog psa u Borči, kome je skinuta kompletna koža s tela.

Danica Drobac, predsednik ove NVO, kaže da nema više informacija o ovom brutalnom ubistvu. Ona se nada da će onaj ko je ovo učinio ubrzo biti uhvaćen.

“Ne mogu da verujem da se nešto tako dogodilo u Beogradu u 2013. godini. Tu sliku sam primila sinoć, poslala na neke adrese i nakon cele noći nisam oka sklopila”, rekla je Danica Drobac.

Zanimljivo:  Autobus udario u automobil u Borči (FOTO)

Slike su uznemirujućeg sadržaja

Odran pas u Borči Odran pas u Borči


Povezane teme:

1 komentar

  1. Dal je nekome palo na pamet da je u pitanju odrana lisica, pošto meni liči najviše na to? Sa druge strane, šta će nekome koža psa? Prvo pitajte veterinarski fakultet, pa plašite narod posle toga. Ako se ispostavi da je lisica, vinovnika u zatvor zbog nepravilnog odlaganja životinjskih ostataka, a ako je pas, onda ga na doživotno u odgovarajuću instituciju, pošto za bolje i nije. U svakom slučaju jezivo.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh