in

Stiže treći „Ritam fest“ u Borči

Tradicionalni „Ritam fest“ ove godine ulepšaće i razigraće Vidovdanski teren u Centru III. Dečiji festival, posvećen deci i mladima, zakazan je za vikend 21. i 22. septembra sa početkom u 17h i završava se u 22h.

Manifestacija pod nazivom „Ritam fest“ održava se treći put za redom sa ciljem da sakupi gotovo sve mališane koji neguju dotičnu kulturu zabavnog karaktera.

I ove godine festival je pod potkroviteljstvom plesnog kluba „FLY“ koji će besplatno organizovati muzičko–scenski događaj i dokazati profesionalnost koju neguju već 13 godina. Festival će takođe podržati i opština Palilula kao i svake godine.

Pored izvođenja plesnih, pevačkih i pozorišnih predstava, nastupiće još i pozorišna trupa „Zo-Zo“ i učesnici serijala „Ja imam talenat“. Dok će vrhunsku zabavu voditi čovek kojeg deca obožavaju, Peđolino. No, za razliku od prošle godine, festival su podržale firme Next, Fricom i Imlek koje će mališanima i svim prisutnima darovati poklone, brendove svojih firmi.Treba naglasiti da ne učestvuju kao sponzori već svojim proizvodima žele da iznenade mališane i podrže dotičan festival.

Napominjemo da je ovo jedini festival na Levoj obali Beograda posvećen našim mališanima te trebalo bi pratiti stope ovih divnih ljudi koji organizuju festival već treću godinu za redom bez novčane naknade.

 „Ritam fest“ u BorčiIako tvrde da to rade sa zadovoljstovom i da im nije teško, da je to malo što mogu pružiti, ipak njihovo malo deci znači sve. Nadamo se da ćemo godinama uspeti da zajedničkim snagama organizujemo još festivala ovakvog karaktera jer uživanje u gledanju dečje lepote i sreće čini da srce bude preveliko za telo.

Dobra ogranizacija, razigranost, pozitivnost kao i druženje su simboli dotičnog festivala. Nadamo se da će biti lepo vreme iako meterolozi najavljuju kišu za nedelju, ipak ćemo podesiti jedra i otploviti u smeru dobrog raspoloženja i odlične zabave. Program manifestacije je sledeći:

Prvi dan:
• 17h – predsednik GO Palilula otvara Ritam fest, nastupaju najmlađi iz kluba FLY i KUD PKB
• 18.30h- pozorišna trupa Zo-Zo
• 19.30h- stariji plesači grupe FLY
• 20.30h- nagradne igre sa izabranim posetiocima
• 21h- vatromet i koncert grupe Pogrešile Rode

Drugi dan:
• 17h- veliki Borčanski maskenbal uz nagrade svim učesnicima
• 18h- predstava trupe Zo-Zo
• 19h- nastup grupe FLY
• 20.30h- nagradne igre i takmičenje
• 21h- nastup UV Dance grupe, vatromet i grupa Pogrešile rode

I ove godine ne sumnjamo u dobru ogranizaciju, dobro osmišljen scenski nastup praćen pozitivnom energijom, osmehom kao i vrhunskom zabavom. Pozivamo Vas da prisustvujete eksploziji ritma pa i da zajedno zaigramo i podržimo naše mališane. Nastavimo sa negovanjem manifestacije edukativno- zabavnog karaktera, neka nas ritam i dobro raspoloženje ponesu u svet igre, druženja i osmeha

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kad izgubiš volju... 17.09.2013

    Kad izgubiš volju…

    Dodaj svetu malo boje

    Dodaj svetu malo boje