Sinoć u Borči napadnut taksista mačetom

Sinoć u Borči napadnut taksista mačetom

3 minuta za čitanje
3
u borči napadnut taksista
u borči napadnut taksista

Sinoć u Borči napadnut taksista u ulici Ratnih vojnih invalida oko 23:20 časova, ni manje ni više nego mačetom. Taksista je dovezao „napadača“ iz Zemuna do Borče, kako isti nije imao da plati, ušao je u kuću i izašao sa mačetom.

Taksistu je isekao po glavi i ruci, razbio staklo na automobilu i pobegao sa lica mesta. Međutim, na prijavu građana policija iz Borče i Interventna patrola su reagovali odmah i nakon nekoliko minuta uhapsili osumljičenog. Taksista je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

Osumljičeni D.Ž. (46) je od ranije poznat policiji, osuđivan je za nekoliko teških krivičnih dela i baš nedavno je izašao iz zatvora. Sinoćni napad se smatra krivičnim delom teškog ubistva u pokušaju.

Taksista je zbrinut i danas po podne otpušten iz Urgentnog centra, tom priliko je dao izjavu: „Mačetom mi je zadao udarac u predelu glave. Sreća moja pa me je spasila vriska dece koja su bila u blizini„.

Mi smo danas po podne od taksiste iz Borče saznali, da je sinoć baš u to vreme bio na Taxi stanici na predzadnjoj stanici 95, kad je prošao policijski auto pod rotacijom i par minuta kasnije i Interventna patrola.

Citiramo: Prilaze mi deca i uplašeno kažu „Ćale, gde ode ‘interventa’, evo sad smo videli neku budalu sa mačetom u parku“. Minut kasnije vraća se Interventa i pitaju me „gde je škola?“, pokazujem i pričam da su deca primetila čoveka sa mačetom, na šta mi odgovoriše „Vaš kolega napadnut“ i punim gasom odoše ka zadnjoj.

Naravno, mene je zanimalo šta se dešava, upalim auto i odem tamo, gde se već skupilo desetak kolega. Ma, nije prošlo ni 5-6 minuta, policijac dolazi i kaže nam da su uhvatili osumljičenog.

Ovim putem se zahvaljujemo taksisti koji je ovom prilikom želeo da ostane anoniman.

Sreća pa nije bilo više žrtava, s obzirom da je sinoć bilo lepo vreme i vikend, jer dosta sugrađana je iskoristilo da prošeta i provede vreme van kuće pred zahlađenje koje nam dolazi.

Vaš Lobi

3 Comments

  1. hVALA NA OVAKO ISRCPNIM DETALJNIM INformacijama , samo tako nastavite , svaka pohvala za rad . Bitno je da budemo informisani i o lepim a i losim desavanjima . Pozdrav

Leave a Reply

Prethodna priča

Da li je očišćen kanal Vizelj?

Ambrozija i njeno suzbijanje
Sledaća priča

Ambrozija - Apćihaaaa

Poslednje od Hronika