u borči napadnut taksista
u borči napadnut taksista

Sinoć u Borči napadnut taksista mačetom

u Hronika

Sinoć u Borči napadnut taksista u ulici Ratnih vojnih invalida oko 23:20 časova, ni manje ni više nego mačetom. Taksista je dovezao “napadača” iz Zemuna do Borče, kako isti nije imao da plati, ušao je u kuću i izašao sa mačetom.

Taksistu je isekao po glavi i ruci, razbio staklo na automobilu i pobegao sa lica mesta. Međutim, na prijavu građana policija iz Borče i Interventna patrola su reagovali odmah i nakon nekoliko minuta uhapsili osumljičenog. Taksista je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar.

Osumljičeni D.Ž. (46) je od ranije poznat policiji, osuđivan je za nekoliko teških krivičnih dela i baš nedavno je izašao iz zatvora. Sinoćni napad se smatra krivičnim delom teškog ubistva u pokušaju.

Taksista je zbrinut i danas po podne otpušten iz Urgentnog centra, tom priliko je dao izjavu: “Mačetom mi je zadao udarac u predelu glave. Sreća moja pa me je spasila vriska dece koja su bila u blizini“.

Mi smo danas po podne od taksiste iz Borče saznali, da je sinoć baš u to vreme bio na Taxi stanici na predzadnjoj stanici 95, kad je prošao policijski auto pod rotacijom i par minuta kasnije i Interventna patrola.

Citiramo: Prilaze mi deca i uplašeno kažu “Ćale, gde ode ‘interventa’, evo sad smo videli neku budalu sa mačetom u parku”. Minut kasnije vraća se Interventa i pitaju me “gde je škola?”, pokazujem i pričam da su deca primetila čoveka sa mačetom, na šta mi odgovoriše “Vaš kolega napadnut” i punim gasom odoše ka zadnjoj.

Naravno, mene je zanimalo šta se dešava, upalim auto i odem tamo, gde se već skupilo desetak kolega. Ma, nije prošlo ni 5-6 minuta, policijac dolazi i kaže nam da su uhvatili osumljičenog.

Ovim putem se zahvaljujemo taksisti koji je ovom prilikom želeo da ostane anoniman.

Sreća pa nije bilo više žrtava, s obzirom da je sinoć bilo lepo vreme i vikend, jer dosta sugrađana je iskoristilo da prošeta i provede vreme van kuće pred zahlađenje koje nam dolazi.

Vaš Lobi

Tags:

3 Comments

  1. hVALA NA OVAKO ISRCPNIM DETALJNIM INformacijama , samo tako nastavite , svaka pohvala za rad . Bitno je da budemo informisani i o lepim a i losim desavanjima . Pozdrav

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Hronika

Idi na VRH