Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Samostalna izložba mlade umetnice iz Borče u biblioteci “Milutin Bojić”

u Dešavanja od
Tara – T2

U petak, 23. novembra, u Biblioteci “Milutin Bojić” u Borči, od 19.00 časova, očekuje nas otvaranje prve samostalne izložbe naše sugrađanke, mlade umetnice Angeline Palma Teofilović.

Angelina je rođena 1992. godine u Beogradu. Borčanka je od svog rođenja, gde je završila i osnovno obrazovanje. Dalje školovanje je nastavila u srednjoj stručnoj školi “Tehnoart” na smeru za juvelira umetničkih predmeta. Trenutno je apsolvent na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku fotografije.

Prvu samostalnu izložbu otvoriće u biblioteci Milutin Bojić u Borči, u ulici Koste Manojlović bb. Na izložbi će se predstaviti grafikom različitih tehnika i kreativnom fotografijom. Takođe će izložiti nakit unikatnog dizajna ručne obrade.

U stalnom sukobu između grafike i fotografije rešila sam da ta dva spojim u jedno. Motivisana istraživanjem različitih oblika i boja nastala su ova dela. Izložena grafika inspirisana je fotografijom a fotografija inspirisana apstraktnim slikama. – rekla nam je Angelina

U okviru kulturno-umetničkog programa na otvaranju izložbe, biće održana i promocija knjige poezije “Ružičnjak” autora Milana Marjanovića. Angelina je za ovu knjigu uradila dizajn omota.

Zanimljivo:  I ovog jutra velike gužve na Pančevačkom mostu

Vidimo se na izložbi u biblioteci “Milutin Bojić”.

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh