in

Sa Palilulskom karticom popusti za građane do 50 odsto

Predsednik opštine Palilula juče je u tržnom centru Šopi u Borči podelio prve Palilulske kartice. Ove kartice će besplatno dobiti svi punoletni stanovnici opštine Palilula i sa njima će ostvarivati popuste i do 50 odsto.

To je prva kartica tog tipa na teritoriji Beograda. U pitanju je personalizovana kartica koja omogućava građanima da ostvare popust za raznovrsnu robu ili usluge od pet do 50 odsto, u više od 100 prodajnih lanaca, preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća.

Jovičić je obišao promotivne štandove i tom prilikom rekao novinarima da će u narednom periodu biti još novih firmi sa kojima će biti sklopljeni ugovori za popuste.

Ovo je kartica za sve građane Palilule starosti od 18 godina, tako da svi mogu da je koriste. Pozivam sve opštine u Beogradu da podrže ovakav projekat i da i one naprave ovakvu karticu – poručio je Jovičić.

Kaže da ti popusti mogu da budu veoma značajni za građane sa nižim primanjima ili penzijama. Popusti se odnose na raznu robu i usluge, od tehničkih pregleda gde je popust 20 do 30 odsto, do kozmetičnih salona, zdravstvenih usluga, restorana, fri šopova i slično.

Jovičić je prvu karticu uručio devojčici Nini Jovanović, koja glasi na ime njenog oca Zorana. Pozvao je sve građane Palilule da besplatno preuzmu karticu.

Kako je predsednik opštine objasnio, građani koji žele da dobiju Palilulsku karticu, treba da dođu u uslužni centar opštine, na bilo koji šalter ili uslužni centar na teritoriji Palilule. Kada popune formular, građani će odmah dobiti svoju karticu.

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate opštinu Palilula.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Igrači KUD PKB organizovali akciju čišćenja Padinske Skele

Sutra je Uspenje Presvete Bogorodice, Velika Gospojina, praznik majki i dece