in

„Ritam fest“ u Borči odložen zbog kiše

Tradicionalni „Ritam fest“ koji se prethodnih godina održavao na terenu Vidovdan u Centru III, ove godine ulepšaće i razigraće dvorište OŠ „Jovan Ristić“,  ali ne onda kada je prvobitno planirano. Dečiji festival, posvećen deci i mladima, zakazan je za vikend, 20. i 21. septembra, ali zbog lošeg vremena organizatori su morali da odustanu od manifestacije prvo veče.

Sve je bilo spremno u subotu uveče za početak festivala „Ritam fest“ ali kiša koja je počela da pada sve je upropastila i primorala na odlaganje programa.

I ove godine festival je pod potkroviteljstvom plesnog kluba „FLY“. Iz kluba smo dobili obaveštenje da je sinoćni program zbog kiše morao da bude odložen i da se ne zna tačno kada će početi. U planu je da se održi večeras ali je i to neizvesno zbog loše vremenske prognoze. Tako da će verovatno biti organizovano u toku naredne nedelje kada se stvore uslovi, ili sledeći vikend.

Mi ćemo Vas svakako obavestiti o detaljima organizacije čim bude nekih novih informacija. Ali, u svakom slučaju, nebo je to koje diktira vreme održavanja.

Sve pohvale za organizatore ove divne manifestacije što su istrajni i po četvrti put za redom organizuju ovaj festival posvećen našim najmlađim sugrađanima. Nadamo se da će se što pre stvoriti prijatni vremenski uslovi kako bismo mogli da uživamo u dobrom ritmu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Most Zemun-Borča, uočene nepravilnosti, LOBI, izvor: kurir-info.rs

Kineski fušeraj na mostu Zemun-Borča?

Humanitarna predstava za malog Lazara iz Borče - 03.10.2014

Humanitarna predstava za malog Lazara iz Borče