in

Retail Park u Borči će se zvati „Shoppi“ i otvara se oktobru

Danas je položen kamen temeljac za Retail Park u Borči koji će se zvati „Shoppi“ dok je otvranje planirano u oktobru ove godine.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor MPC Propreties Tomas Vilacen položili kamen temeljac za Shoppi Retail Park u Borči.

– Ovo nije prva investicija kompanije MPC Propreties u Beogradu, što govori da ovaj investitor, kao i mnogi drugi, ima poverenje u Beograd i Srbiju i da smo postali stabilna zemlja za investicije. Za Palilulu slede bolji dani, izdvojili smo 277 miliona evra kako bismo u narednih deset godina potpuno završili vodovodnu i kanalizacionu mrežu na ovoj opštini rekao je Mali.

shoppi-borca-2016-02

I dodao, završićemo i asfaltiranje svih kategorisanih i nekategorisanih puteva, a naredne godine ćemo postaviti kamen temeljac za dom zdravlja u Borči, koji je veoma važan za građane ovog dela opštine. Sa otvaranjem Pupinovog mosta radimo i na razvoju privredne zone sa kineskim investitorima, a to su i nova radna mesta i nove investicije.

Direktor MPC Propreties Tomas Vilacen naveo je da je ritejl park u Borči investicija vredna oko 15 miliona evra i da će biti izgrađen u skladu sa najboljim građevinskim i arhitektonskim standardima.

– Do sada je izdato 80 odsto površine ritejl parka, što potvrđuje njegov značaj i potencijal. Svečano otvaranje ovog parka u Borči planirano je za šest meseci, u oktobru – naglasio je Vilacen i zahvalio gradonačelniku i Gradskoj upravi na ažurnosti u procesu dobijanja dozvola.

shoppi-borca-2016-03

Iako su radovi počeli pre skoro mesec dana tek danas je postavljen kamen temeljac, da li je zbog izbora ili slikanja za novine ne znamo, ali smo saznali kad se otvara.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Vodite računa! Džeparoši vrebaju na liniji 43 - 2016

Sugrađani povedite računa!!! Džeparoši vrebaju na liniji 43

SRAMOTA! Deca se u novom parkiću igraju u đubretu