Reportaže sa leve obale Beograda | Istraživanja

Reportaže sa leve obale Beograda

2 minuta za čitanje
1
Leva obala Beograda Istraživanje
Leva obala Beograda Istraživanje

Jedna od osnovnih ideja blog/portala leve obale Beograda, jeste da probamo da približimo lokalnom stanovništu sta se sve događa u našim naseljima.

Pored aktuelnih vesti i dešavanja, pokušaćemo da istražimo sto je više moguće problema sa kojima se mi stanovnici susrećemo.

Ukoliko se i Vi čitaoci i stanovnici leve obale Beograda aktivirate i sugerišete nam kroz komentare ili putem pošte, lakše ćemo znati koji su to problemi.

REPORTAŽE će uvek biti izražavanje našeg mišljenja kroz nekoliko odvojenih reportaža tipa „Bili smo…“, „Istraživali smo…“, “ U fokusu…“, „Iza kulisa…“.

Reportaža je literarna novinska priča, slobodni opis koji ne odstupa od stvarnosti. Istinito opisan stvarni događaj, sa dovoljno pojedinosti, jasno naznačenim akterima i mestom gde je događaj odigran. Ona je subjektivna vizija, najčešće iz ugla reportera emocijama i maštom tretirana stvarnost.


U ovom momentu Vam najavljujemo dve reportaže:

Vatrogasci Reportaža

BILI SMO…

Nakon serije požara koji su se desili prošlog vikenda o kojima smo Vas obaveštavali, odlučili samo da saznamo nešto više o lokalnim vatrogascima.

Datum objave, četvrtak 06.09.2012. godine.

Znak zabrane Kovilovo

ISTRAŽIVALI SMO…

Ovo je klasičan primer kako je komentar sugrađana pomogao da više istražimo kršenje znaka prolaska teretnih vozila kroz naselje Kovilovo.

Datum objave, petak 07.09.2012. godine.

Iskreno se nadamo da će ovo biti jedna od najčešće posećenih rubruka. Ideja je da privučemo masu i svaki Vaš komentar će biti naše veliko HVALA, jer će to direktno značiti da neko prati naše zalaganje da stanovnici leve obale Beograda žive ako ne bolje makar informisanije.

Vaš Lobi

1 Comment

Ostavite odgovor

Nafta u Borči
Prethodna priča

Il' je nafta il' je mamut u Borči

Vatrogasci Borča
Sledaća priča

Vatrogasci, ko su ti ljudi?

Poslednje od Reportaže