in

Red ispred Doma zdravlja u Borči kao ispred pošte

Ova slika je samo delić reda ispred Doma zdravlja u Borči a red je bio verovali ili ne za zakazivanje kod interniste!

Prema rečima sugrađanke mnogi su poranili i još oko 4 sata jutros stali i bili 15-ti po redu. Ona je došla u 7.15h bila „pitaj Boga koja“ pa je i sama na kraju odustala.

– Unutar zgrade ima još mali milion ljudi koji čekaju, a i napolju se red širi u dve kolone dok je sam ulaz u Dom zdravlja je usporen- rekla nam je Jelena.

I dodaje, na telefon se niko ne javlja, pa su svi prinuđeni da stoje i čekaju, jer kako kažu, za dva-tri sata ce valjda stići na red.

Obratili smo se Domu Zdravlja “dr Milutin Ivković” pa očekujemo da će nam objastiti šta je prouzrokovalo problem sa telefonima kao i jutrošnje gužve.

Dok se problem sa telefonom ne reši a da ne bi čekali u redu satima, svi sugrađani preglede mogu zakazati na sledeći način:
– lično na šalteru službe,
– telefonskim pozivom službe,
– pozivom call centra na tel: 715 5 400,
– sms porukom na tel. 066 22 30 23
– putem e-maila zakazivanje@dzpalilula.org.rs

Ukoliko zakazujete emailom ili SMS porukom potrebno je da ukucate: Vaše ime i prezime, broj kartona, ime i prezime izabranog lekara, službu, vrsta pregleda, okvirno uneti datum i vreme zakazivanja pregleda.

Primer: Petar Petrović, 123, Milena Milenić, opšta praksa, kontrolni pregled, 05.04.2016. u 16h ili prvi slobodan termin.

Nadamo se da smo vam makar malo pomogli da ne čekate u redu za zakazivanje!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Da li ste videli Ostoju koji je često šetao Pupinovim mostom

NEMA MESTA: U Borči nijedan krevetić, u Kotežu samo osam!