in

Raskrsnica JNA i Trga Oslobođenja konačno prohodna

Posle čitavih pet meseci rada problem je rešen i stanovnici ulice JNA i okolnih ulica mogu da nastave da koriste raskrsnicu JNA i Trga Oslobođenja. Cevi su zamenjene i raskrsnica je puštena u rad.

Dugo su trajali radovi na sanaciji terena i zameni cevi koje su bile oštećene. Građani koji žive u okolini skoro da su izgubili živce a oni koji ne žive u blizini verovatno su zaboravili na ovaj problem.

 

Još u martu ove godine ceo deo ulice je utonuo i dobro je da tada nije bilo povređenih i ugroženih stanovnika. Ceo teren je krenuo da se obrušava i iz tog razloga bilo je potrebno dosta vremena da se problem reši u potpunosti kako ne bi došlo do ponovnih urušavanja.

S obzirom na skoro pola godine rada nadamo se da je posao odrađen kako treba i da neće više biti problema sa ovom raskrsnicom, ali naši čitaoci nas obaveštavaju da i posle izvođenja radova postoje određeni problemi. Iskreno se nadamo da će nadležne službe završiti posao do kraja kako valja ukoliko nisu i da će ovaj problem biti rešen na duže staze.

 

Ovaj problem je dugo mučio stanovnike ovog kraja Borče i sada je rešen. Da je moglo brže, moglo je ali bitno je da je sve završeno na dobrobit naših sugrađana.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kamion pao sa Pančevačkog mosta

    Pronađeno beživotno telo kod Pančevačkog mosta

    EDB najavio isključenje struje u Krnjači i Borči

    Problem sa učestalim nestancima struje na Pretoku rešen