Raskrsnica JNA i Trga Oslobođenja konačno prohodna - www.lobi-info.rs

Raskrsnica JNA i Trga Oslobođenja konačno prohodna

2 minuta za čitanje

Posle čitavih pet meseci rada problem je rešen i stanovnici ulice JNA i okolnih ulica mogu da nastave da koriste raskrsnicu JNA i Trga Oslobođenja. Cevi su zamenjene i raskrsnica je puštena u rad.

Dugo su trajali radovi na sanaciji terena i zameni cevi koje su bile oštećene. Građani koji žive u okolini skoro da su izgubili živce a oni koji ne žive u blizini verovatno su zaboravili na ovaj problem.

 

Još u martu ove godine ceo deo ulice je utonuo i dobro je da tada nije bilo povređenih i ugroženih stanovnika. Ceo teren je krenuo da se obrušava i iz tog razloga bilo je potrebno dosta vremena da se problem reši u potpunosti kako ne bi došlo do ponovnih urušavanja.

S obzirom na skoro pola godine rada nadamo se da je posao odrađen kako treba i da neće više biti problema sa ovom raskrsnicom, ali naši čitaoci nas obaveštavaju da i posle izvođenja radova postoje određeni problemi. Iskreno se nadamo da će nadležne službe završiti posao do kraja kako valja ukoliko nisu i da će ovaj problem biti rešen na duže staze.

 

Ovaj problem je dugo mučio stanovnike ovog kraja Borče i sada je rešen. Da je moglo brže, moglo je ali bitno je da je sve završeno na dobrobit naših sugrađana.

Ostavite odgovor

Kamion pao sa Pančevačkog mosta
Prethodna priča

Pronađeno beživotno telo kod Pančevačkog mosta

EDB najavio isključenje struje u Krnjači i Borči
Sledaća priča

Problem sa učestalim nestancima struje na Pretoku rešen

Poslednje od Vesti