in

Pančevački most – Radovi za vikend

Pančevački most mapa
Pančevački most mapa

Pačevački most – Tokom predstojećeg vikenda, u noćnom periodu između subote i nedelje i nedelje i ponedeljka od 22 časa do 6 časova zbog radova na izgradnji uzlazne rampe na Pančevački most i pristupnih saobraćajnica biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana iza uzlazne rampe na Pančevački most i raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke.

Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u Višnjičku ulicu u ovom periodu na raskrsnici Bulevara despota Stefana i Ulice mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića.

Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Bulevara despota Stefana.

Zbog navedenih radova, doći će do izmena u javnom prevozu, pa će tako vozila sa linija 16, 23, 32E i 35 na delu od raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke do raskrsnice ulica Mitropolita Petra i Bulevara despota Stefana u oba smera saobraćati trasom: Mije Kovačevića – Dragoslava Srejovića – Mitropolita Petra.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

Izvor: Beoinfo

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Hitna pomoć Beograd Udes

    Kotež – Motociklista povređen u Kotežu

    Besni Fok Kanal

    Besni Fok – Novim kanalima protiv suše u Pančevačkom ritu