Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Pančevački most mapa

Pančevački most – Radovi za vikend

u Vesti od
Tara – T2

Pačevački most – Tokom predstojećeg vikenda, u noćnom periodu između subote i nedelje i nedelje i ponedeljka od 22 časa do 6 časova zbog radova na izgradnji uzlazne rampe na Pančevački most i pristupnih saobraćajnica biće zatvoren deo Bulevara despota Stefana iza uzlazne rampe na Pančevački most i raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke.

Sva vozila koja dolaze iz smera centra grada i žele da produže u Višnjičku ulicu u ovom periodu na raskrsnici Bulevara despota Stefana i Ulice mitropolita Petra usmeravaju se na alternativnu trasu: Dragoslava Srejovića – kružni tok „Bogoslovija” – Mije Kovačevića.

Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Bulevara despota Stefana.

Zanimljivo:  Na Pančevačkom mostu trenutno gužve u oba smera

Zbog navedenih radova, doći će do izmena u javnom prevozu, pa će tako vozila sa linija 16, 23, 32E i 35 na delu od raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke do raskrsnice ulica Mitropolita Petra i Bulevara despota Stefana u oba smera saobraćati trasom: Mije Kovačevića – Dragoslava Srejovića – Mitropolita Petra.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

Izvor: Beoinfo


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh