in

Radovi na Pančevačkom mostu. Očekujte gužve narednih dana

Pančevački most i svačiji i ničiji - 04.02.2014.

U narednih osam dana Putevi Srbije će u vremenskom periodu od 8 do 15 časova izvoditi radove na zameni dilatacija na Pančevačkom mostu.

Radovi se izvode u smeru ka naseljima na levoj obali u preticajnoj saobraćajnoj traci i obezbeđeni su adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine, budu oprezni u vožnji i povedu računa o bezbednost radnika koji izvode radove.

Na Pančevcu se formiraju kilometarske kolone kada se pokvari vozilo na istom, zato svima savetujemo da pre povratka sa posla ili škole provere stanje na mostu na kamerama.

Takođe, savetujemo da koristite alternativu Pupinov most kako bi izbegli veća zadržavanje na prilazima Pančevačkom mostu.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Такве радове изводити у „чиновничко“ радно време од 8 до 15 h je сулудо!? Јуче тотални колапс. Можете ли се распитати имају ли неки план радова, у ком смеру ће када радити, и да ли планирају да колапс траје још 7 дана?

Nema više nelegalne gradnje na levoj obali?!

Nema novih informacija o otetim državljanima Srbije - 2015

Nema novih informacija o otetim državljanima Srbije