Radnici "Veterine" uhvatili pse koji su u Borči napali majku sa bebom - www.lobi-info.rs

Radnici „Veterine“ uhvatili pse koji su u Borči napali majku sa bebom

1 minut za čitanje
2

Čopor pasa koji je pre nekoliko dana napao našu sugrađanku dok je gurala kolica sa desetomesečnom bebom, u Ulici Milana Toplice u Borči, sklonjeni su sa ulice, kažu iz Veterine Beograd.

Jedan stanovnik Borče prijavio je juče da je majka sa bebom napadnuta pre nekoliko dana, ali i napomenuo „da su napadi učestali, pogotovo u večernim satima“.

Direktor „Veterine Beograd“ Budimir Grubić juče je izjavio „da su prijavu napada dobili od Infektivne klinike, ali ne i od građana kada se napad dogodio“.

Čim smo dobili poziv od Infektivne klinike, uhvatili smo dva od tri psa. Povređena je prepoznala psa koji ju je ujeo i on će biti sterilisan u najkraćem roku. Trenutni problem jeste to što još uvek ne znamo da li se radi o vlasničkim psima – napomenuo je juče Grubić.

Danas je uhvaćen još jedan pas na ovoj lokaciji. Ipak, u Borči, i na celoj levoj obali i dalje boravi ogroman broj pasa lutalica.

2 Comments

  1. E bas ti psi sa slike su Bleki i jedan mali crni koji su tu godinama poluvlasnicki psi apsolutno bezazleni i smesni. Nadam se da oni nisu sada glavni krivci.

    • Osam telefonskih i jedna pisana prijava za uklanjanje agresivnih pasa u naselju Toviliste je poslato na adresu Veterine Beograd a njih i dalje nema…
      Kome da se zalis ako njih to ne interesuje kome je to posao…

Leave a Reply

Prethodna priča

CineStar TV Channels proslavili 10. rođendan i najavili novitete!

Sledaća priča

U ponedeljak na beogradskim ulicama protest 3 hiljade taksista

Poslednje od Vesti