Putnica udarila kontrolorku Bus Plusa na liniji 95 - www.lobi-info.rs

Putnica udarila kontrolorku Bus Plusa na liniji 95

1 minut za čitanje
Menja se tarifni sistem u gradskom prevozu

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija podnela prekršajnu prijavu protiv D.L. (24) iz Beograda jer je udarila rukom u glavu kontrolorku Bus plusa, u autobusu na liniji 95.

Incident se desio danas u 7:15h na Zrenjaninskom putu na liniji 95, kada je kontrolorka zatražila od dotične putnice kartu na pregled.

Revoltirana D.L. odreagovala je burno, udarivši kontrolorku rukom u predelu glave.

O incidentu je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela već da se protiv D. L. podnese prekršajna prijava u redovnom postupku.

Prema Zakonu o javnom redu i miru, protiv putnice je podneta prijava za prekršaj zbog remećenja javnog reda i učestvovanja u tuči.

Inače, beogradska policija je primenila rigorozne mere za vandalizam na javnim mestima te je podnela krivične i prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog učestvovanja u fizičkim i verbalnim incidentima.

Da li podržavamo Bus Plus ili ne, to sada nije važno. Važan je život, važno je biti čovek. Osuđujemo upotrebu sile jer svaki incident može da se reši sporazumnim putem.

Leave a Reply

Ovča zvanično dobila Junakinju iz kraja - 08.10.2013
Prethodna priča

Ovča zvanično dobila „Junakinju iz kraja“

Predškolska ustanova „Boško Buha“ odbija da deci s alergijama obezbedi odgovarajuće obroke!
Sledaća priča

U Palilulskim vrtićima roditelji kupuju čak i toalet papir

Poslednje od Vesti