in ,

Produžen rok za plaćanje računa za vodu

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, imajući razumevanja za poteškoće sa kojima se korisnici susreću u uslovima pandemije, donelo je sledeće odluke:

Svim potrošačima iz kategorije „domaćinstva“ odobreno je produženje roka plaćanja računa za mesece februar, mart i april 2020. godine. Za svaki od tih računa, rok plaćanja je produžen do 30.06.2020. godine.
Korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od 5%, 6% ili 7% na plaćanje računa za mesece februar, mart i april 2020. godine.

Svim korisnicima koji su potpisali Ugovor o reprogramu duga ili Ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, odobren je zastoj u izmirenju ugovorenih obaveza dospelih za mesece mart, april i maj 2020. godine.

Visina ugovorenih obaveza ostaje nepromenjena i korisnici koji su potpisali ugovore, bez ikakvih posledica, obaveze mogu izmiriti počevši od meseca juna 2020. godine.

Od ponedeljka, 11.05.2020. godine, za korisnike je otvoren šalter Službe tehničke dokumentacije (ul. Kneza Miloša 27), svakog radnog dana od 9.00 do 13.00 sati.

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije neće raditi do daljeg.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Borča i Glogonjski rit dobili su nove teretane na otvorenom

    Da li ste znali da je od subote otvoren za posetioce bazen Tašmajdan