in

Borča i Glogonjski rit dobili su nove teretane na otvorenom

Kako saznajemo, predstavnici opštinskih vlasti su prethodne nedelje obišli novoizgrađene teretane na otvorenom u naseljima na levoj obali i to u Borči i Glogonjskom ritu.

Borča je dobila dve nove teretane na otvorenom, u naseljima Centar 3 i Centar 5. Pored teretana u Borči nedavno je izgrađena i teretana na otvorenom u naselju Glogonjski rit u blizini crkve.

U protekle četiri godine Opština Palilula je izgradila ukupno 15 ovakvih teretana na otvorenom, kako navodi predsednik opštine Palilula, Aleksandar Jovičić.

Prezadovoljan sam i srećan svaki put kada izgradimo treretanu na otvorenom, jer znam koliko to znači omladini. Zato smo u budžetu planirali značajna sredstva za ovu namenu, kako bismo podstakli mlade i probudili kod njih svest o vođenju zdravog načina života.

Prilikom obilaska teretane u Centru 5, u Ulici Miladina Zarića, Jovičić je najavio i sređivanje celog kvarta i nastavak redovnog košenja trave u okolini ovih terena za igru i rekreaciju.

U Centru 3 u Ulici Bele Bartoka gde se nalazi nova teretana, takođe, je najavio u narednom periodu sređivanje okolnog međublokolnog prostora, ulica i trotoara.

Nadamo se da će se uskoro misliti i na druge delove leve obale, na kojima još uvek nema uređenih rekreativnih površina i dečijih igrališta.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od večeras Krnjača, Kotež, Ovča i Borča bez vode

    Produžen rok za plaćanje računa za vodu