Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Prijavite rupe u ulicama da ne bi posle “kukali”

u Vesti od

Jedan od problema stanovnika leve obale Dunava u Beograda su neasfaltirane i neuređene ulice, ali ima i asfaltiranih koje su u katastrofalnom stanju.

Znamo da smo „malčice“ zanemareni od strane nadležnih i da dugo nismo videli mašine za asfaltiranje u našim ulicama, a kako stoje stvari nećemo ni u budućnosti.

I dok taj dan ne dođe, makar ono što imamo može biti popravljeno tačnije zakrpljeno.

Nakon zimskog perioda na putevima se pojavljuju udarne rupe, a kada je u pitanju leva obala zbog nedostatka kanalizacije i podzemnih voda često cele ulice postaju udarne.

Međutim, ne možemo uvek kriviti komunalne službe jer nemaju “lokatore za rupe” zato pozivamo sve sugrađane da prijave iste kad nas već pozivaju da ih prijavimo.

Zato dragi naši sugrađani telefon u ruke i prijavite rupe u vašoj ulici ili ulici kojom često vozite, da posle ne bi “kukali” kako rupa stoji mesecima a niko da je zakrpi!  I mi ćemo to činiti.

Prijavu udarnih rupa za krpljenje možete uraditi od 7 do 22 časa na telefon 0800-11-00-11 ili 011/ 3090-007.

Kada je problem prijavljen, a nadležni neće isti da reše, onda ćemo zajedničkim snagama pokušati da ih “nateramo” da rade svoj posao.

P.S. Ne čekajte, pozovite odmah, jer se uglavnom posle zaboravi.

Povezane teme:

1 komentar

  1. Pa bolje lobirajte da prošire Zrenjaninac od Putnika do nove petlje za Pupinov most, a takođe i ulica Bratstva i Jedinstva bi trebalo da se proširi.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh