in

Preuzmite ulaznice za još tri besplatne predstave u januaru u CK „Vlada Divljan“

CK Vlada Divljan

U centru za kulturu „Vlada Divljan“, do kraja januara očekuju nas još tri besplatne predstave, uz prethodno preuzete ulaznice. 

Već u petak, 18. januara, sugrađani će na biletarnici centra za kulturu, moći da preuzmu ulaznice za predstavu „Brak, u stvari ljubav“. Ulaznice se preuzimaju u periodu od 12.00 do 20.00 časova. Predstava je na programu u sredu 23. januara od 20.00 časova.

Brak, u stvari ljubav

Ovaj kabare se bavi emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para kome ništa nije teško i nemoguće , jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, naš kabare je podrška prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

U utorak 22. januara, centar za kulturu besplatno će deliti ulaznice za dečiju predstavu „Uobraženi vitez“. Predstava je na repertoaru u nedelju 27. januara od 12.00 časova.

Sledećeg petka, 25. januara, možete preuzeti i ulaznice za predstavu „Ljubavne igrarije“. Ova predstava zakazana je za sredu 30. januar od 20.00 časova.

Ljubavne igrarije

Ova predstava zasnovana na do sada neviđenom konceptu po kome je čitav tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama je nastavak hit komedije “Pazi s kime spavaš” koju je videlo preko 50.000 ljudi u 145 izvođenja do sada.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Film „Drugarčina“ u petak stiže u domaće bioskope

Odbijenice za upis u vrtiće od sada izdaje grad, prednost za zaposlene roditelje