Film “Drugarčina” u petak stiže u domaće bioskope

u Dešavanja

Film “Drugarčina” u američkim bioskopima je porobio blagajne. Procenjuje se da je u prvom vikendu prikazivanja zaradio nešto manje od 20 miliona američkih dolara.

Radi se o rimejku francuskog filma “Les Intouchables” (Nedodirljivi) iz 2011. godine u kom smo gledali odlične Françoisa Cluzeta i Omara Syja u ulogama milijardera paraplegičara i njegovog pomoćnika sa suprotnom socijalnom pozadinom života.

U američkoj verziji likove su oživeli Bryan Cranston i Kevin Hart. Uz njih ćemo gledati još Nicole Kidman i Juliannu Margulies.

Rimejk se, kao i originalna verzija, bazira na istinitoj priči o prijateljstvu između dva muškarca. Svaki je sa svojim (njima nepremostivim) problemima, a njihov odnos kako priča odmiče postaje dublji i značajan jedan drugome.

Film (i prema publici i kritici) donosi pregršt smešnih, duhovitih trenutaka. Podelu glavnih uloga čine odličan komičar Kevin Hart i Bryan Cranston, za kog ne znamo da je ikada imao lošu ulogu u celoj svojoj karijeri.

I sporedna podela je prilično jaka – Nicole Kidman, Julianna Margulies, Aja Naomi King, Genevieve Angelson, Golshifteh Farahani i Tate Donovan. Režiju potpisuje Neil Burger, jedan od režisera TV serije Billions.

Film dolazi u domaće bioskope 17. januara u distribuciji Blitz Filma.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH