in

Pretplati se na LOBI newsletter i osvoji nagradu

LOBI nagrađuje najvernije čitaoce
LOBI nagrađuje najvernije čitaoce

Blog/portal leve obale Beograda www.lobi-info.rs želi da nagradi svoje verne čitaoce i pretplatnike na novi besplatni newsletter. Međutim, ovaj put vam nećemo reći kako možete osvojiti nagradu, tačnije samo pretplatnici će to moći da saznaju.

LOBI je pokrenuo sopstveni “newsletter” kako bi sve najvažnije vesti i dešavanja iz svih naselja sa leve obale Beograda u proteklom periodu dobili na jednom mestu.

Mi smo na taj način mislili na naše čitaoce koji nemaju dovoljno slobodnog vremena da svakodnevno prate blog/portal leve obale Beograda. Elektronske novine tj. newsletter će se slati svake druge srede sa svim najbitnijim vestima, dešavanjima, aktuelnim i opštim temama koje su se desile u periodu između dva newsletter-a. Naravno, pretplata je besplatna i u svakom momentu se možete odjaviti sa iste.

Kako bi promovisali i nagradili naše najvernije čitaoce i pretplatnike spremili smo poklon kupone.

LOBI u saradnji sa Caffe-om Libero vam poklanja 5 kupona za „Dezert i piće po izboru“.

LOBI poklanja kupon samo najvernijim čitaocima

Ako želite da znate ko će dobiti poklon kupon i na koji način, potrebno je samo da se pretplatite na LOBI i među prvima saznate. Nakon unosa vaših podataka dobićete e-mail kako bi potvrdili pretplatu na isti.

Da još jednom ponovimo – „Ovde se ne radi o godišnjoj pretplati od neliko hiljada dinara, pa za uzvrtat srećni pretplatnik dobija poklon kupon“. Jednostavno se pomoću forme ispod pretplatite na LOBI i svake druge srede dobićete najnovije informacije sa LOBI-ja. Samo pretplatnici će dobiti e-mail iznenađenja i 5 najbržih će osvojiti poklon kupon i to potpuno BESPLATNO.

Kratko uputstvo

Na e-mail koji ste nam ostavili poslaćemo Vam poruku inenađenja i kratkim uputstvo šta treba da otkucate i na koji broj da pošaljete običan SMS. Znači na vama je da pratite vaš e-mail i brzo nam odgovorite jer samo prvih 5 pretplatnika koji nam posalju SMS dobijaju poklon kupon. Nećemo vam reći kada će vam poštar poslati elektronsko pisamce, što znači da ako želite da baš Vi dobijete nagradu morate češće proveravati vaše sanduče.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Servisne informacije

    Servisne informacije 05.02.2013. god.

    Mali Zoran i porodica

    Koliko u Srbiji ima „Malih Zorana“?