in

Predstava “Pinokio za odrasle” besplatno u CK „Vlada Divljan“

U petak 25. oktobra, sa početkom od 20.00 časova, u centru za kulturu „Vlada Divljan“ na repertoaru je besplatna predstava “Pinokio za odrasle”.

“Pinokio za odrasle” je komedija koja na duhovit način prikazuje kako nastaje proces stvaranja predstave, šta se to dešava iza scene i na sceni za vreme generalne probe i na koji način glumci stvaraju svoje likove.

U ovoj komediji kroz stvaranje dečije predstave „Pinokio“ publika ima priliku da vidi kroz šta sve prolazi glumački ansambl na svom putu stvaranja i održavanja predstave. Kao i u svakom poslu i ovde su uloge podeljene jedni su reditelj, drugi glumci, direktorka… 

Svi oni imaju sukob mišljenja, ljubomoru, sujetu, emocije, privatne probleme i sve to dovodi do zagarantovanog smeha.

Tekst i režiju potpisuje Semir Gicić, a glumačku postavu čine: Eleonora Mitrović (Vila, Mačor i Golubica) u predstavi – Zinaida Dedakin, Branimir Grujić (Đepeto i Fitiljko) u predstavi – Miloš Đorđević, Milutin Kovačević (Crčko i Pevačica) u predstavi – Aleksandar Dunić, Petra Janković (Pinokio) u predstavi – Bilja Todorović, Danko Vulićević Dax (reditelj) u predstavi – Semir Gicić, Jelena Pavlović (direktorka pozorišta) u predstavi – Katarina Barjaktarević.

Podela besplatnih karata za ovu predstavu je u ponedeljak 21. oktobra, u periodu od 10 do 20 časova na blagajni CK „Vlada Divljan“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Počinje vakcinacija protiv gripa, nabavljeno preko 290.000 doza

Hiljade osnovaca nije otputovalo zbog novih pravila o prevozu dece