Predstava "Nezvani gost" besplatno u CK "Vlada Divljan" - www.lobi-info.rs

Predstava „Nezvani gost“ besplatno u CK „Vlada Divljan“

1 minut za čitanje

U subotu 23. marta od 20.00 časova, u centru za kulturu „Vlada Divljan“ na repertoaru je predstava „Nezvani gost“ za sve sugrađane koji preuzmu besplatne ulaznice.

Glavni akteri ove predstave su pomalo neobrazovana glumica i model (sa vremena na vreme i prostitutka) i nadahnuti pisac, uzoran građanin. Glavni sukob drame nam se otkriva na samom početku komada.

Naš nadareni pisac prijavljuje svoju neobičnu komšinicu nadstojniku zgrade u kojoj žive zbog nemoralnog ponašanja. Revoltirana ovim činom, zbog kojeg je izbačena na ulicu, neobična komšinica odlazi pravo na vrata našeg pisca. Pošto su veoma različiti i dolaze iz potpuno različitih svetova, boravak u jednom prostoru dovodi do niza komičnih situacija.

I kako to obično biva, različitost uvek dovodi do ljubavnih varnica i tu se rađa strast čija tenzija povećava komičnost sve do kraja. Drama dobija na
vedrini, i ma koliko da se bavi ozbiljnim temama, i društveno je kritična. Idealna ljubavna kombinacija- početa svađom i predrasudama.

U predstavi glume Fuad Tabučić, Snežana Knežević i Katarina Radovanović, a tekst i režiju potpisuje Fuad Tabučić.

Besplatne karte možete preuzeti danas, 20. marta, najkasnije do 20.00 časova, na blagajni Centra za kulturu „Vlada Divljan“. Požurite!

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Francuski triler "Crna Reka" sutra stiže u domaće bioskope

Sledaća priča

Danas je dan vrabaca, a njih je sve manje!

Poslednje od Dešavanja