in

Predstava „Nezvani gost“ besplatno u CK „Vlada Divljan“

U subotu 23. marta od 20.00 časova, u centru za kulturu „Vlada Divljan“ na repertoaru je predstava „Nezvani gost“ za sve sugrađane koji preuzmu besplatne ulaznice.

Glavni akteri ove predstave su pomalo neobrazovana glumica i model (sa vremena na vreme i prostitutka) i nadahnuti pisac, uzoran građanin. Glavni sukob drame nam se otkriva na samom početku komada.

Naš nadareni pisac prijavljuje svoju neobičnu komšinicu nadstojniku zgrade u kojoj žive zbog nemoralnog ponašanja. Revoltirana ovim činom, zbog kojeg je izbačena na ulicu, neobična komšinica odlazi pravo na vrata našeg pisca. Pošto su veoma različiti i dolaze iz potpuno različitih svetova, boravak u jednom prostoru dovodi do niza komičnih situacija.

I kako to obično biva, različitost uvek dovodi do ljubavnih varnica i tu se rađa strast čija tenzija povećava komičnost sve do kraja. Drama dobija na
vedrini, i ma koliko da se bavi ozbiljnim temama, i društveno je kritična. Idealna ljubavna kombinacija- početa svađom i predrasudama.

U predstavi glume Fuad Tabučić, Snežana Knežević i Katarina Radovanović, a tekst i režiju potpisuje Fuad Tabučić.

Besplatne karte možete preuzeti danas, 20. marta, najkasnije do 20.00 časova, na blagajni Centra za kulturu „Vlada Divljan“. Požurite!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Francuski triler „Crna Reka“ sutra stiže u domaće bioskope

    Danas je dan vrabaca, a njih je sve manje!