in

Povređena devojčica pešak (13) u Borči

Danas oko 15.15 časova povređena je devojčica na raskrsnici ulica Bratstva i jedinstva i Drinske divizije u Borči.

Prema nezvaničnim podacima devojčicu je udario automobil na pešačkom prelazu. Na mestu nesreće okupio se veliki broj sugrađana.

Od portparola Hitne pomoći Nade Macure smo saznali da je devojčica, starosti 13 godina, sa povredom noge prevežena u dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici.

U istoj ulici pre tri godine je devojčicu udario automobil dok je pretrčavala kod autobuske stanice Đurđenovac – link.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine u naselju i vožnju prilagode uslovima na putu, posebno u narednim danima zbog mogućih poledica na putu.

Takođe, apelujemo na pešake da više puta provere pre nego što pređu ulicu. Svi znamo da pešak „nikad nije kriv“, ali ovde ne pričamo o krivici, već da se sačuvaju životi.

Na putevima leve obale samo u ovom mesecu su stradale četiri osobe a desetak osoba je lakše ili teže povređeno. Među nastradalima su dva pešaka i dva vozača. Stoga se nadamo da će te ušlišiti naše apele!!!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Svako normalan zna da je ogranicenje brzine u naseljenom mestu 50. Oni voze kao da su na reli trkama. U celom Kotezu je ogranicenje 40 a u zoni skole 30. To 90 posto njih nepostuje. Kada ih kao pesak opomenes da smanje brzinu i uspore oni zaustavljaju auta i hoce da se svadjaju i biju kao da su oni u pravu. Policija to gleda i ne reaguje zato sto su korumpirani. Jedino resenje su kamere. Mada oni koji imaju pare najvise se bahato ponasaju.

Dolina labuda & Welcome to Borča the Valley of Swans

Nakit za sve prilike i neprilike – Unicat jewelry u Borči