in

Nakit za sve prilike i neprilike – Unicat jewelry u Borči

U blizini Đurđenovca u Borči u jednom malom sokačetu smo pronašli jedan pravi dragulj. Verovatno se pitate o kakvom dragulju je reč?

Dragulj je prodavnica nakita “Unicat jewelry” koju smo posetili pre nekoliko dana i oduševili se, jer nismo verovali da postoji ovakva radnja u Borči.

Ova mala radnjica se bavi prodajom srebrnog nakita, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, a najbitnije od svega po veoma povoljnim cenama što bi se reklo za svačiji džep.

Iskreno govoreći mi nismo znali gde pre da gledamo, da li u ogrlice sa imenima i cirkonima, srebrnom nakitu od Swarovski kristala, minđuše ili burme.

Dodatni „vau efekat“ kod nas su izazvali privesci koje kreiraju po želji i izboru, bilo da je to poklon za doktora sa izgraviranim stetoskopom ili crtež vašeg deteta urađen kao privezak.

Od otisaka stopala novorođenčeta na pločici do crvenih končića sa srebrnim dodatkom po želji. Kratko i jasno, sve sve što vam padne na pamet.

Upravo su ovi komadi nakita, kako su nam rekli prodavci, najčešće prodavani kao poklon jer su savršen poklon u prilikama poput krštenja, rođendana, proslava diploma ili venčanja.

Pomenuli smo na početku da su cene povoljne, evo i zašto. Cena većine artikala se određuje po gramaži i zbog toga srebrni nakit nikada neće izaći iz mode ili biti skup.

Iako su “srebrnarnica” imaju veliki izbor burmi i vereničkog prstenjenja. Venčane burme sa otiskom prsta mladenaca ili burme sa notama omiljene pesme su samo neke od opcija. Nama ovo i dalje zvuči neverovatno.

Takođe u ovoj radnjici roditelji svojim princezama mogu izbušiti uši, a ko želi može izvršiti zamenu starog nakita za novi, što bi narodski rekli pa ko voli nek’ izvoli.

Predlažemo da ih pratite na Facebook stranici jer uvek ima nešto novo ili ih posetite na adresi Bratstva i jedinstva 89 u Borči.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Povređena devojčica pešak (13) u Borči

Totalni kolaps na Zrenjaninskom putu zbog udesa