in

Potopljena Hopovska ulica u Borči. Građani mole za pomoć

Ulica Hopovska 2-12 u Borči potopljena je. Pumpe rade već nekoliko sati ali još ne mogu da izvuku vodu. Sugrađani Borče mole za pomoć jer su im stanovi puni kišnice pomešane sa kanalizacijom.

Kiša koja neprestano pada napravila je haos u Hopovskoj ulici u Borči. Vatrogasci su od jutros na terenu pokušavaju da ispumpaju vodu iz zgrada, podruma i stanova, ali bezuspešno. Kiša se ozbiljno nameračila.

Potopljena Hopovska u Borči pa građani mole za pomoć
Potopljena Hopovska u Borči pa građani mole za pomoć Potopljena Hopovska u Borči pa građani mole za pomoć Potopljena Hopovska u Borči pa građani mole za pomoć

 Da problem bude još veći, stanovi su poplavljeni kišnicom koja je pomešana sa fekalijama.

Molim vas, pomozite nam. Stanovi su nam poplavljeni kišnicom i fekalijama. Ne znamo više šta da radimo i kako da se borimo“, kaže sugrađanka iz Borče.

Situacija nije ništa bolja ni u ostalim naseljima leve obale, posebno u Kotežu i Krnjači – ulice su potopljene, odvodi začepljeni, a saobraćaj se odvija otežano. Najteže je pešacima jer ulicu ne mogu da pređu. Bujice vode zabeležene su gotovo na celoj levoj obali Dunava.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Hopovska je poplavljena jer crpna stanica na kraju Hopvske, kod kanala, NE RADI. A sam kanal se ne održava. Zarastao je u travu i korov. Voda iz ulične, kišne, kanalizacije nema gde da otiče i zato su ove zgrade poplavljene kao uostalom i podrumi u celoj ulici.

    Vatrogascima svaka čast, ali to što rade nema nikakvog efekta jer oni ispumpavaju vodu u uličnu kanalizaciju iz koje se voda vraća nazad u podrume, jer k’o što rekoh nema gde da otekne.

  2. Ja sam iz Borce i trvrdim da su dobrim delom za svoje stanje krivi i sami zitelji naselja.Naime,kanali kojima je cela Borca opasana sa svih strana doticnim ruralcima sluzi za odlaganjem otpada.U kanalima Sebes,Vizelj…mozete naci sve od bele tehnike,preko auto guma,skoljki.gradjevinskog suta,pet ambalaze..do starih razdrndanih kreveta i ormara.Znam da se u selima odakle ste dosli,usled nedostatka JKP Cistoca- reka i potok koriste za bacanje smeca ali ipak prihvatite cinjenicu da vise nezivite na selu i pokusajte da izadjete iz njega kad ono iz vas nije….

Najavljeno 50 litara kiše: Komunalci u pripravnosti u naseljima leve obale

Najavljeno 50 l kiše. Komunalci u pripravnosti

Uvedeno vandredno stanje zbog poplava, pa škole neće raditi sutra i prekosutra - 2014

Uvedeno vandredno stanje zbog poplava. Škole neće raditi sutra i prekosutra